Obavijesti

Sport

Komentari 40

"Kad sam vidio da nije zaleđe, bio sam baš je**no presretan"

"Kad sam vidio da nije zaleđe, bio sam baš je**no presretan"
7

Nakon čudne utakmice u Maksimiru u kojoj su zabili iz jedina dva udarca u okvir i srušili Dinamove snove o LP-u, Aalborgovi igrači su se složili da su imali sreće

VIDEO

Aalborg je prošao u četvrto pretkolo Lige prvaka nemilosrdnim iskorištavanjem jedinih pravih prilika u uzvratu protiv Dinama na Maksimiru (0-2). Nakon posljednjeg sudačkog zvižduka Danci su ostavili "modre" u nevjerici.

Da je Fortuna sinoć pomazila danskog prvaka, svjestan je bio i njihov trener Kent Nielsen. No golovi su ono glavno što se broji, a tu je Aalborg bio bolji.

- Nogomet je čudna igra. Igrali smo puno bolje prije tjedan dana i bila je velika razlika u efikasnosti, ali smo u Zagrebu imali dobrog golmana i potrebnu količinu sreće. Uspjeli smo napornim radom i velikom efikasnošću, ničim drugim. Teško smo pobijedili, ali jako smo sretni - rekao je nakon utakmice danski trener.

Junak Aalborga bio je Anders Jacobsen koji je zabio dva gola. Kod prvog u 37. minuti i polukontre gostiju bio je na samom rubu zaleđa i nije znao je li mu Jacob Blåbjerg poslao dobru loptu. Ipak, laknulo mu je...

- Bio sam pomalo nervozan jer sam znao da sam na rubu zaleđa, tako da sam bio je*eno presretan kad sam vidio da pomoćni sudac nije digao zastavicu. Sanjali smo o vodstvu i to je nešto što nam je dalo veliku prednost koju smo dobro koristili tijekom utakmice - rekao je danski junak priznavši da nisu dobro ušli u utakmicu.

- Imali smo težak početak, izgubili smo previše lopti. Ali kako smo Spalvis i ja počeli bolje dijeliti lopte, pomaknuli smo se prema naprijed i iznenadili ih na kontru.

Utakmica u kojoj je Dinamo propustio svojih 19 udaraca na gol, a njemu su ušla dva, nije ga mogla ostaviti ravnodušnim.

- Trčao sam po terenu s osjećajem kako smo lako mogli zabiti i drugi gol. Imali smo dvije dobre šanse Kennetha Emila i mene. Srećom, zabili smo i za 2-0 i naravno da je bilo lijepo vidjeti da je ušla. Lijepo je kad se ovakve stvari događaju u tako važnoj utakmici. Sve u svemu, bio je to fantastičan dan - zaključio je 24-godišnji napadač.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica