To je to što me zanima!

Kad štrajka Katalonija, štrajkat će i Barça! Nitko neće trenirati

Opći štrajk najavljen za utorak u Kataloniji uključit će i nogometni klub Barcelona, objavila je "blaugrana". Tako nijedna od profesionalnih ni omladinskih momčadi neće trenirati...
Vidi originalni članak

Katalonija se naveliko sprema za opći štrajk u utorak, 3. listopada kako bi još jednom pokazala nezadovoljstvo brutalnostima španjolske policije tijekom nedjeljnog referenduma za neovisnost te autonomne pokrajine, zbog čega je ozlijeđeno oko 900 ljudi.

Očekuje se kako brojni zaposleni u utorak neće doći na posao, a vrata će zatvoriti i najpoznatiji katalonski brend - FC Barcelona.

"FC Barcelona pridružuje se štrajku za demokraciju i zato će klub u utorak biti zatvoren. Nijedna od profesionalnih momčadi ili mlađih kategorija neće trenirati- Neće se moći ni obići stadion ni muzej kluba", priopćila je "blaugrana".

Camp Nou je u nedjelju postao prvi stadion na kojem se u 89-godišnjoj povijesti La Lige jedna utakmica od početka do kraja odigrala bez gledatelja, nakon prijetnji vodstva lige kako će klubu oduzeti šest bodova odbije li odigrati zakazanu utakmicu protiv Las Palmasa.

- Tražit ćemo objašnjenja jer je neshvatljivo da se nisu složili odgoditi utakmicu. Ići ćemo s tim do kraja i bit će posljedica - poručio je predsjednik kluba Josep Maria Bartomeu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 03.10.2017.

    Hahhahahaha pa sutra nece trenirat kada igraca i nece biti hahahhahahah koja podrska.

  • Trollaš_me 02.10.2017.

    Jedno je sportski rivalitet, drugo je građanski rat... Ovaj panj je malo za Španjolsku, malo huška protiv iste... 2012. Je rekao da španjolska mora biti Ujedinjena, a sad je prvi borac protiv, licemjerno od njega je da se dan nakon referenduma pojavi na treningu španjolske reprezentacije??!!? Mi možemo komentirati sport, Al ovo nas se ne tiče, tako se njih nije ticala naša sudbina. Želim im sreću i da sve riješe mirno pa da i dalje gledamo El clasico

  • BarunMunchausen 02.10.2017.

    Katalonci misle da je dosta zaokružiti da i da je stvar gotova. I mi smo zaokružili pa je trebalo ubacit u petu za samostalnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare