To je to što me zanima!

Kad vi meni date tri komada, ja dodam gas: Perez ide u šoping

Mauro Icardi iz Intera, Milanov Leonardo Bonucci i golman Athletic Bilbaa Kepa Arrizabalaga. To će biti odgovor predsjednika Reala Florentina Pereza nakon teškog poraza u El Clasicu od Barcelone
Vidi originalni članak

Predsjednik Reala Florentino Perez za tri pojačanja pripremio je 200 milijuna eura, piše španjolski Goal.

Teško je Perezu pao poraz od Barcelone u El Clasicu (3-0) i 14 bodova zaostatka za Kataloncima, a njegov odgovor bit će dovođenje Maura Icardija iz Intera, Milanovog Leonarda Bonuccija i golmana Bilbaa Arrizabalagu.

I OTIŠLA NA +14 Barca 'kraljevima' izbila krunu! Tri komada usred Bernabeua...

Gareth Bale stalno je ozlijeđen, navijači već gube strpljenje s Benzemom i traže pravog napadača. Perez ga vidi u Icardiju za kojeg će Interu ponuditi oko 100 milijuna eura.

Kad je već u Milanu, mogao bi skoknuti do Interovog rivala Milana.

Tamo će pokušati pridobiti Leonarda Bonuccija za kojeg će ponuditi nekoliko desetaka milijuna eura. Milan je u rezultatskoj krizi, a Bonucci, koji je došao iz pobjedničke momčadi Juventusa, nije navikao gubiti i ne bi bilo čudno da se odluči na odlazak u Madrid.

VIDEO I jedna kopačka mu je dovoljna: Bosonogi Messi uništio je Real

Treće pojačanje Perez je već dogovorio, na Bernabeu bi trebao doći golman Athletic Bilbaa Kepa Arrizabalaga koji je, kako pišu španjolski mediji, već pristao doći na početku zimskog roka.

Barcelona je u predblagdanskom El Clasicu slavila na Bernabeuu 3-0 i prvi put u povijesti kluba povezala tri gostujuće pobjede kod Reala u La Ligi. 

Barcelona vodi s 45 bodova, Atletico ima devet bodova manje, Valencia je treća s 34 boda, a Real zaostaje 14 uz utakmicu manje.

Idi na 24sata

Komentari 140

  • 26.12.2017.

    A jesu mu i pojačanja, bacanje novca niz vodu. Icardi je prosječan igrač i samo zato što u Interu nema baš dobrih igrača njega promovišu kao veliku zvijezdu, a on je tamo već godinama i šta je napravio, ništa jer Inter ne igra ni Ligu Evrope a kamoli nešto više. Bonuci je propala stvar i sada se vidi da su ga Cheilini i Barzagli izvlačili i pokrivali sve njegove greške, a zbog kojih je Juve izgubio dva finala LP. A golman Realu ne treba jer je Navas vrhunski i teško da mogu dovesti boljeg.

  • zekica 26.12.2017.

    Ako mi netko može objasnit šta će mu golman pored Navasa i Kike?

  • razumni...not 26.12.2017.

    Prodat Benzemu, zamolit kanea ili cavania, pa da se opet krene po ligu prvaka, barca je smiješan klubić za koji navijaju klinci nakon maturalca...nebitan klub

Komentiraj...
Vidi sve komentare