To je to što me zanima!

Kagawa bez radne dozvole, propao mu je transfer u United

Shinji Kagawa ovog je ljeta trebao preseliti iz Borussie D. u Manchester United, ali transfer je propao jer igrač nije dovoljni broj puta nastupio na reprezentaciju Japana
Vidi originalni članak

Manchester United stavio je na stol 17 milijuna eura kako bi iz njemačkog prvaka doveo njihovog 23-godišnjeg japanskog igrača Shinjija Kagawu. Borussia iz Dortmunda bila je očito zadovoljna s brojkom i spremna pustiti Japanca. No čini se kako od njegove selidbe na Otok ipak neće biti ništa.

Iako su klubovi i igrač postigli dogovor na put im je stao strogi otočki pravilnik. Naime, jedan od uvjeta za izdavanje radne dozvole igraču je da isti odigra barem 75% utakmica za reprezentaciju što Kawaga do sada nije ispunio.

Igrač Borussije nije nastupio na posljednjem Svjetskom prvenstvu u JAR-u 2010. godine, a u zadnje tri godine je odigrao premali broj utakmica u nacionalnom dresu kako bi ispunio kvotu. Idućih mjeseci reprezentaciju Japana očekuju tri utakmice, ali ni u tom slučaju, i da zaigra u sva tri ogleda, Kagawa ne bi uspio ispuniti uvjete.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Ovca009 02.06.2012.

    E to mu je netko namjestio od protivnika

  • dsc1234 02.06.2012.

    nije ni eduardo imo dovoljno to se plati i rijesi se

  • 02.06.2012.

    totalne gluposti, transfer ce proci bez problema, ipak je FA skracenica od (fergi association)

Komentiraj...
Vidi sve komentare