To je to što me zanima!

Prođu li Vatreni u četvrtfinale, čekaju ih Španjolska ili Rusija

Španjolci su u drugoj utakmici izjednačili na 2-2 protiv Maroka, a Iran protiv Portugala i to sve u sudačkoj nadoknadi što znači da bi Hrvatska u četvrtfinalu išla na pobjednika utakmice Španjolska - Rusija...
Vidi originalni članak

Španjolska i Portugal u zadnje utakmice u skupinama ušli su kao uvjerljivi favoriti protiv Maroka, odnosno Irana. Kod Španjolaca je odmah počelo šokantno - Maroko je poveo u 14. minuti. Furija je izjednačila pet minuta kasnije, da bi ih Marokanci ponovno iznenadili u 81. i drugi put bili u dobitnoj situaciji. 

Portugal je većinu utakmice vodio nakon spektakularnog gola Quaresme pa se činilo se da će upravo Portugal biti prvi u skupini, što bi značilo da u možebitnom četvrtfinalu čeka Hrvatsku.

VIDEO: ŠPANJOLSKA - MAROKO 2-2 Iznenađujuće loša Furija jedva izvukla bod protiv Marokanaca

No Španjolci su u drugoj utakmici izjednačili na 2-2 protiv Maroka, a Iran protiv Portugala i to sve u sudačkoj nadoknadi što znači da bi Hrvatska, ako prođe, u četvrtfinalu išla na pobjednika utakmice Španjolska - Rusija.

Da su Iranci u nadoknadi šokirali Portugalce, oni bi bili prvi i Hrvatska bi u eventualnom četvrtfinalu igrala s pobjednikom meča Iran - Rusija, što bi, jasno, bila kudikamo lakša opcija nego Španjolska ili Portugal.

VIDEO: IRAN - PORTUGAL 1-1 Kakva drama! Iran umalo dobio Portugal i eliminirao ga s SP-a

No to su sve predikcije i kalkulacije, trenutno je, osim dvoboja s Islandom, važna jedino utakmica osmine finala...

Idi na 24sata

Komentari 125

  • jele112 26.06.2018.

    Teško da će to bit Rusija

  • BruklinR 26.06.2018.

    Novinari diletanti...! A mi koji čitamo ove gluposti jednostavno da smo pametni nebi trebali komentirati. Evo ja prvi. Uvijek isto i na kraju ostane samo tuga čemer i jad

  • Brucka 26.06.2018.

    Iskreno bi volio da do kraja ako je ikako moguće-Vatreni pregaze i Portugalce,Španjolce,Engleze i Francuze-jer njihovog proguravanje kroz iglene usice i padanje i muljanje i pomoć sudija-muči mi se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare