To je to što me zanima!

Kakav dan za nogomet: Danas rođendan slave CR7 i Neymar

Cristiano Ronaldo, Verdran Ćorluka, Neymar, Carlos Tevez, Gheorghe Hagi... Svi oni rođeni su na današnji dan koji se tako pokazao velikim za povijest nogometa
Vidi originalni članak

Današnji dan vjerojatno je jedan od 'najplodnijih' u novijoj povijesti nogometa. Rođendan 5. veljače slave Cristiano Ronaldo, Neymar, Carlos Tevez, Vedran Ćorluka... pa ovaj datum slobodno možemo proglasiti i jednim od važnijih u povijesti nogometa. U svakom slučaju nogomet ne bi bio isti da posljednjih godina nismo mogli uživati u majstorijama fantastičnih Ronalda i Neymara, Teveza, Hagija, a hrvatski navijači sigurno neće zanemariti doprinos Čarlija uspjesima 'kockastih'.

Portugalski čarobnjak i za mnoge jedan od najboljih nogometaša u povijesti danas slavi 31. rođendan, a do sada je pokupio sve individualne nagrade koje je mogao. Više puta. Godine ga ne usporavaju i svi navijači Reala ili Portugala rado će mu danas čestitati rođendan.

Jedan od onih koji bi ga mogli naslijediti, a mnogi predviđaju i nadmašiti, svakako je Neymar. Brazilski nogometaš danas slavi 24. rođendan, a dosad je već osvojio Ligu prvaka s Barcelonom. Predviđa mu se da dominira svjetskim nogometom jednom kad s trona siđu Leo Messi i Ronaldo. A vi već sada možete glasati za onoga koji vam je od ova dva slavljenika draži.

Uz njih tu su i Carlos Tevez koji danas slavi 32., Maradona s Karpata Gheorghe Hagi koji je danas napunio 51 godinu, Cesare Maldini (84), Giovanni van Bronckhorst (41), Sven-Goran Eriksson (68)... I Hrvatska u tom društvu ima svog predstavnika. Vedran Ćorluka danas puše 30 svjećica i još je jedan dokaz je da ima nešto u ovom datumu. 

Zvijezde su očito nogometno naklonjene ljudima rođenim 5. veljače. Pa, sretan vam rođendan, majstori.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Ivek987 05.02.2016.

    Ja sam rođen isti dan i iste godine kao i Messi. Čak mislim da smo blizu i po satu rođenja.

  • Hooligan 05.02.2016.

    I ja danas slavim rođendan

  • Fuerte Apache 05.02.2016.

    hahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare