To je to što me zanima!

Norvežani grade kamp u Istri, a Hrvati se pripremaju u Sloveniji

Norveška gradi svoj kamp u Istri, a hrvatska reprezentacija o kampu može samo sanjati. Naši reprezentativci pripremaju se u susjednoj nam Sloveniji, pišu Sportske
Vidi originalni članak

Norvežani bi početkom ožujka trebali doći na pregovore oko gradnje kampa na području Istre, pišu Sportske novosti. 

U planu je norveški nacionalni kamp u kojem bi se pripremale sve mlađe dobne selekcije i norveški klubovi kao i A reprezentacija. Norveška tako gradi svoj kamp u Istri jer je kod nas povoljna klima, a hrvatska nogometna reprezentacija svake se godine priprema u susjednoj Sloveniji. 

Predsjednik NK Vodica za SN je potvrdio ovu vijest.

- Točno je. Norvežani su bili u Vodicama i postojao je idejni program i potrebna dokumentacija za izgradnju kampa. Radi se o tri, četiri igrališta, sportskoj dvorani, bazenu i terenu s umjetnom travom - rekao je Marin Mikšić.

<<< Izvorni članak pročitajte OVDJE >>>

Idi na 24sata

Komentari 43

  • deeb 15.02.2012.

    neka se vise otvore sve karte i neka se vise pocne nesto rijesavat!ovo je vec davno preslo sramotu tako da za to vise ne postoji rijec tj izraz!!!koliko ono godina placamo slovencima masno za sve te pripreme???sta to se cuva u tajnosti?sta je mozda jeftinije u sl nego kod nas?zaradzuje li drzava na nogometu,mislim da:da,pa onda molim lijepo barem taj problem rijesit zajedno sa hns-om!umjesto da se priblizavamo nasim igracima mi se sve vise i vise udaljavamo!gdje bi nasi igraci dobili najbolju potporu?mozda u sloveniji?dajte molim vas pocmite vise planirat taj kamp kad vec imamo uvjeta za dobre tj kvalitetne pripreme!!!i ako su se mogle izgradit nove i suvremene dvorane tj arene onda se moze izgradit i jedan nacionalni kamp!!!

  • zigzag_2 15.02.2012.

    Hahaha ne vjerujem 9. repka na svijetu nemože imati vlastiti kamp a norvežani ga rade na drugom kraju kontinenta.Da nije za plakat smijal se bi.Markoviću budi gospodin prvi i zadnji puta i ponudi ostavku

  • sparow985 15.02.2012.

    meni se čini da svi drugi shvačaju koliko nam zemlja i klima vrijedi ( kad nas primaju u eu i sada ovaj primjer ) a naši se ponašaju kao da to nevide ( ili možda namjerno po nečijoj direktivi to rade ) !

Komentiraj...
Vidi sve komentare