To je to što me zanima!

Kakav peh: Modrić se ozlijedio, ali bit će fit za Mađare i Poljud

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije nije se požalio na ozljedu nakon utakmice u Bakuu, no osjetio je bolove po povratku u Madrid, gdje su mu ustanovili lakšu ozljedu aduktora
Vidi originalni članak

Luka Modrić (34) imao je maksimalnu minutažu u obje utakmice hrvatske nogometne reprezentacije u rujnu. Je li bio među onima s crijevnom virozom u Bakuu, nije poznato, ali vratio se u Real Madrid ozlijeđen.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Nakon liječničkog pregleda Luki Modriću dijagnosticirana je ozljeda mišića aduktora na desnoj nozi. Podložno je daljnim pretragama", izvijestio je "kraljevski klub" na službenoj stranici.

Za ozljedu takvog tipa predviđeno je mirovanje od deset do 15 dana pa bi kapetan "vatrenih" trebao propustiti domaću prvenstvenu utakmicu protiv Levantea, gostovanje kod PSG-a u Ligi prvaka i Seville u prvenstvu te domaću utakmicu protiv Osasune, a upitan je za gradski derbi protiv Atlética na Wandi Metropolitano 28. rujna.

MODRIĆI UZ KAPETANA REALA Crveni tepih u Ramosovu čast: Vanja blistala u bijelom odijelu

Ipak, Modrić ne bi smio biti upitan za iduće reprezentativno okupljanje i utakmice protiv Mađarske u Splitu 10. listopada te Walesa u Cardiffu tri dana potom. Prije toga Real ima i domaću utakmicu protiv Club Bruggea u Ligi prvaka (1. listopada) i Granade u La Ligi (6. listopada) pa će ga Zinedine Zidane moći polako vraćati u formu.

Dakle, nema brige. S maksimalno spremnim kapetanom na punom Poljudu "vatreni" će loviti važne bodove u završnici kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Gademz_1 12.09.2019.

    Ma Luka je svoje dao, nije vise na top razini, zahvalit se i dati mladima neka udaraju.

  • arow 12.09.2019.

    Neka se malo Zidan zamisli,zasto ga je drzao na klupi

  • svetac1 12.09.2019.

    Ja bih nešto o proljevu koji kajkavci zovu sračka. Celi dan sem bil v šekretu, sedel tam i frkal se. Mislim da sem posral ono, kaj za prav ni nesem jel.

Komentiraj...
Vidi sve komentare