Sport

Komentari 35

Kakav peh: Modrić se ozlijedio, ali bit će fit za Mađare i Poljud

Kakav peh: Modrić se ozlijedio, ali bit će fit za Mađare i Poljud

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije nije se požalio na ozljedu nakon utakmice u Bakuu, no osjetio je bolove po povratku u Madrid, gdje su mu ustanovili lakšu ozljedu aduktora

Luka Modrić (34) imao je maksimalnu minutažu u obje utakmice hrvatske nogometne reprezentacije u rujnu. Je li bio među onima s crijevnom virozom u Bakuu, nije poznato, ali vratio se u Real Madrid ozlijeđen.

"Nakon liječničkog pregleda Luki Modriću dijagnosticirana je ozljeda mišića aduktora na desnoj nozi. Podložno je daljnim pretragama", izvijestio je "kraljevski klub" na službenoj stranici.

Za ozljedu takvog tipa predviđeno je mirovanje od deset do 15 dana pa bi kapetan "vatrenih" trebao propustiti domaću prvenstvenu utakmicu protiv Levantea, gostovanje kod PSG-a u Ligi prvaka i Seville u prvenstvu te domaću utakmicu protiv Osasune, a upitan je za gradski derbi protiv Atlética na Wandi Metropolitano 28. rujna.

Ipak, Modrić ne bi smio biti upitan za iduće reprezentativno okupljanje i utakmice protiv Mađarske u Splitu 10. listopada te Walesa u Cardiffu tri dana potom. Prije toga Real ima i domaću utakmicu protiv Club Bruggea u Ligi prvaka (1. listopada) i Granade u La Ligi (6. listopada) pa će ga Zinedine Zidane moći polako vraćati u formu.

Dakle, nema brige. S maksimalno spremnim kapetanom na punom Poljudu "vatreni" će loviti važne bodove u završnici kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Najčitaniji članci