Sport

Komentari 35

Luka i Vanja Modrić na premijeri filma Sergija Ramosa

Crveni tepih u Ramosovu čast: Vanja blistala u bijelom odijelu

Kapetan Real Madrida Sergio Ramos na premijeri svog dokumentarca ugostio je najbliže prijatelje i kolege, a u Madridu su ga podržali i Luka i Vanja Modrić. Supruga našeg kapetana je plijenila poglede elegancijom

Luka i Vanja Modrić zasjali su u utorak navečer na crvenom tepihu u Madridu. Hrvatski kapetan je sa suprugom podržao klupskog suigrača i Sergija Ramosa na premijeri dokumentarca kojeg je snimio.

POGLEDAJTE VIDEO:

'El Corazon de Sergio Ramos' ili 'Srce Sergija Ramosa' je dokumentarni film u kojemu kapetan Reala navijačima daje uvid u sve što se događalo iza scene tijekom prošle sezone u "kraljevskom klubu". Također, pravi presijek Ramosovog pobjedničkog karaktera. Prikazuje ga kao neustrašivog vođu momčadi koji se ne libi kritizirati kolege, ali i kao posvećenog oca u igri sa sinovima. Film će svim gledateljima biti dostupan na Netflixu u petak, 13. rujna.

Sergio Ramos je sa suprugom Pilar i sinovima Sergiom Jr, Marcom i Alejandrom prijatelje ugostio u muzeju Reina Sofia, a osim Modrića iz kluba su ga stigli podržati brojni suigrači među kojima su bili Karim Benzema i James Rodriguez, trener Zinedine Zidan i predsjednik Florentino Perez.

"El Corazon De Sergio Ramos" premiere "El Corazon De Sergio Ramos" premiere

Luka i Vanja Modrić u uskladili svoje outfite pa je tako supruga našeg kapetana za ovu priliku odlučila umjesto haljine obući bijelo, elegantno odijelo. Najviše pažnje plijenila je lijepa Ramosova supruga Pilar koja je nosila kratku svijetloplavu dekoltiranu haljinu. Premijeru je Ramos iskoristio i da otkrije kako je 2012. godine krenula ljubavna priča između njega i osam godina starije novinarke.

El Corazon De Sergio Ramos" premiere

- Bilo je zanimljivo. Nakon susreta sam je sanjao tri noći zaredom. Spomenuo sam je sestri, šogoru i bliskom prijatelju. Za mene je ona bila kao na pijedestalu. Vidio sam je kao osobu koja je iznad svog ranga. Ali sam se brzo pribrao, a danas sam presretan što je imam uz sebe svaki dan - ispričao je Španjolac.

Kapetan Real Madrida i Pilar Rubio vjenčali su se u Gospinoj katedrali u Sevilli sredinom lipnja. Na ceremoniji u najvećoj gotičkoj katedrali na svijetu pjevala je slavna izvođačica flamenca Niña Pastori, a za goste je na zabavi svirao AC/DC. Uz Modriće, na vjenčanju godine bili su i Mateo i Izabel Kovačić. Vanja Modrić je za tu priliku iz Zagreba u Španjolsku dovela svoju frizerku Antoniju Mužar te vizažisticu Pamelu Elekeš.

El Corazon De Sergio Ramos" premiere

Najčitaniji članci