To je to što me zanima!

Kakav početak suradnje: Dodig i Granollers osvojili Rotterdam!

Ivan Dodig i Marcel Granollers osvojili su jaki turnir u Rotterdamu pobijedivši u finalu Koolhofa i Middelkoopa 7-6, 6-3. Uspjeh je time još veći ako se zna da im je to tek drugi zajednički turnir
Vidi originalni članak

Na svom tek drugom zajedničkom turniru Ivan Dodig i Marcel Granollers već su osvojili prvi naslov. U finalu jakog turnira u Rotterdamu pobijedili su Koolhofa i Middelkoopa 7-6, 6-3 nakon sat i 15 minuta igre.

Dodig i Granollers iza sebe imaju fantastičan tjedan. Na putu do naslova nisu izgubili niti jedan set, a najveći dio posla odradili su u polufinalu kada su pobijedili najbolji par svijeta, Mahuta i Herberta 6-3, 6-4. U današnjem finalu Koolhof i Middlekoop bili su opasni u prvom setu kada je hrvatsko-španjolski par slavio tek nakon tie-breaka.

U drugom setu došli su do ranog breaka kojeg nisu ispuštali do kraja meča i poptuno zasluženo slave u Rotterdamu.

Sjajan je to početak suradnje za Dodiga i Granollersa i veliko upozorenje za najbolje parove svijeta. Jer, kada se Ivan i Marcel dodatno uigraju na terenu, bit će svakako konkurenti za vrh ljestvice i naslov na svakom sljedećem turniru.

Hrvatski tenis danas može do još jednog naslova. Nikola Mektić u paru s Bakerom od 23.30 igra finale turnira u Memphisu protiv Harrisona i Johnsona.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mcdaposluzujecevapeisarmu 20.02.2017.

    I Mektic je u paru sa Bakerom ovojio Memphis, pa mozete i to spomenit :)

  • JM 19.02.2017.

    Drago mi je iskljucivo zbog hrpe komentara na clanak od prije nekoliko mjeseci kada je Dodig izjavio da uzima reprezentativnu stanku, gdje su ljudi pisali da se krpao Melu i da nije pola igrac kao on. No neka, poznati hrvatski jal se pokazao, a Dodig opet polako pokazuje svoje. Bravo!

  • marKO 19.02.2017.

    ocekujem vec ove sezone bar jedan GS, recite da sam lud, ali ovo su dva fantasitcna igraca parova

Komentiraj...
Vidi sve komentare