To je to što me zanima!

Kakav povratak velikana: St. Pierre za naslov s Bispingom!

Vijest je objavio UFC na službenoj Facebook stranici, a ne moramo posebno govoriti kakvo oduševljenje je izazvala među obožavateljima. Bit će ovo St. Pierreov debi u srednjoj kategoriji
Vidi originalni članak

Kada je Georges St. Pierre odlazio iz UFC-a, Dana White dao mu je jedno obećanje - kad se i ako se vrati, moći će odmah u borbu za naslov. Svašta se pisalo i nagađalo zadnjih dana, ali ispalo je da je Dana White odlučio biti čovjek od riječi. Iako ne u welter kategoriji, koja je bila njegova domena, 'Rush' će se za naslov prvaka boriti protiv aktualnog prvaka srednje kategorije Michaela Bispinga! Kakva poslastica!

Vijest je objavio UFC na službenoj Facebook stranici, a ne moramo posebno govoriti kakvo oduševljenje je izazvala među obožavateljima. Bit će ovo St. Pierreov debi u srednjoj kategoriji.

Datum i mjesto borbe još uvijek nisu poznati, ali neće trebati dugo da se i to sazna. 'The Count' se još uvijek oporavlja od operacije stoga borba neće biti prije UFC-a 211. 'Rush' mora proći i četveromjesečni antidopinški program USADA-e. Borba će najvjerojatnije biti u posljednjem kvartalu 2017. godine.

Inače, za St. Pierrea se često govori kao o najvećem velterašu koji je ikad kročio u ring. Kada je 2013. godine pobijedio Johnyja Hendricksa, bila je to deveta uspješna obrana naslova za Kanađanina, a protiv Bispinga će se vratiti nakon više od tri godine stanke. Dobrodošao nazad, legendo.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • JP19 01.03.2017.

    Realno gledajući,GSP nema puno sansi jer se nije lako borit nakon tako velike stanke....A ovaj vikend ide prava poslastica Woodley-Thompson 2,Oveerem-Hunt i Khabib-Ferguson....Odličan fight card!

  • Francesco_Totti 01.03.2017.

    Hoće bit na HRT-u?

Komentiraj...
Vidi sve komentare