To je to što me zanima!

Kakav preokret: Furyju je sud naredio da se bori s Wilderom

Arbitražni sud u SAD-u odlučio je da bi se Britanac morao prije 15. rujna treći put boriti s Amerikancem, a on je dogovorio meč s Joshuom za ujedinjenje titula koji bi mogao otpasti
Vidi originalni članak

Samo 24 sata nakon što je teškaški boksački prvak po WBC-u Tyson Fury (32) potvrdio da je dogovorio dugo iščekivani meč s Anthonyjem Joshuom (31) za ujedinjenje titula 14. kolovoza u Saudijskoj Arabiji, arbitražni sud u SAD-u naredio mu je da se mora boriti s Deontayem Wilderom (35).

POGLEDAJTE VIDEO: Fury o Hrgoviću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fury i Wilder potpisali su ugovor o trilogiji, a nakon što je Britanac osvojio titulu u veljači prošle godine planovi za treći meč u srpnju 2020. propali su zbog pandemije korona virusa. Fury je u međuvremenu odustao od te borbe i krenuo u pregovore s Joshuom.

Što sad? Sudac Daniel Weinstein naredio je da meč Fury - Wilder mora biti prije 15. rujna, ali to ne znači da se meč protiv Joshue, u kojemu su prvi put sve teškaške titule u igri, ne može održati u kolovozu. Za odustajanje od meča bi Furyjev tim, koji nije htio komentirati ovu odluku, ipak morao masno platiti Wilderu.

NAPOKON Hearn otkrio: Anthony Joshua i Tyson Fury u ringu 14. kolovoza!

Saudijci ulažu ogroman novac u supermeč Fury - Joshua, u koji će Anthony donijeti pojaseve po WBA, IBF, WBO i IBO verziji, oko 123 milijuna eura, a tomu treba dodati i pay-per-viewove kojih će nesumnjivo biti jako, jako puno. Samo da napokon doznamo tko je najbolji teškaš svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zivikako znas 18.05.2021.

    opet će bit po tamburi od Furya...budu se svjetla ugasila ponovo...

  • japanokinezjapano 18.05.2021.

    A šta će jadan Hrgović, koliku štetu će on dobiti šta je ovaj podvio rep?

  • komentator_Luka 18.05.2021.

    što se kasnije bude borio joshua duže bude prvak

Komentiraj...
Vidi sve komentare