To je to što me zanima!

Kako ga je fizioterapeut spasio: Benzema je skoro propustio utakmicu protiv Chelseaja...

Rekao sam Benzemi da neće igrati jer je izgubio svoju akreditaciju bez koje se ne može ući na teren. Ako ništa, dobro smo se nasmijali nakon toga, našalio se Ancelotti nakon utakmice
Vidi originalni članak

Godinama su ga podcjenjivali, bio je u Ronaldovoj sjeni, ali kada je on preuzeo dirigentsku palicu, svijet je napokon shvatio o kakvoj klasi je riječ. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Real Madrid sinoć je pobijedio Chelsea 3-1 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka i širom si otvorio vrata polufinala. Sjajnu utakmicu odigrao je naš Luka Modrić, ali cijeli svijet priča o nevjerojatnom Karimu Benzemi koji je zabio hat-trick. I ne samo to. To mu je druga utakmica u nizu s hat-trickom nakon što je u crno zavio PSG.

Štoviše, od prvog njegovog gola PSG-u do trećeg Chelseaju proteklo je tek 75 minuta! Čudesan podatak, otprilike kakva je cijela sezona fantastičnog Benzeme. Ove sezone zabio je 37 golova, od toga u Ligi prvaka čak 11. 

No, da nije bilo fizioterapeuta, ne bismo vidjeli njegovu magiju protiv Chelseaja. Igrači Reala došli su pred stadion otprilike dva sata prije utakmice. Jedan za drugim ulazili su unutra, ali ne i Benzema. Nije imao propusnicu i bez obzira što je jedan od najboljih igrača na svijetu pa i jedan od najpopularnijih, zaštitar ga nije htio pustiti. 

Francuz se sav preznojio. Zaštitar je na molbe odgovarao kako on samo poštuje pravila. Benzema je pretražio svoj ruksak, stvari, nije mogao pronaći propusnicu. A onda je kao junak stigao fizioterapeut. Otišao je u autobus i nakon nekoliko minuta slavodobitno se pojavio s vrijednim papirićem. 

Ta scena samo je nasmijala sve u Realu. S njim se našalio i super raspoloženi Carlo Ancelotti. 

- Rekao sam mu da neće igrati jer je izgubio svoju akreditaciju bez koje se ne može ući na teren. Ako ništa, dobro smo se nasmijali nakon toga. O njemu nemam što više dodati, zaista je fantastičan.

I tako, zahvaljujući jednom fizioterapeutu uživali smo u još jednoj čudesnoj predstavi nevjerojatnog Karima koji s 34 godine proživljava novu mladost. 

S njim i fantastičnim Lukom Modrićem (36), Real cilja samo na najviše stvari.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 07.04.2022.

    Zašto i ove godine ne dati ballon d'or Messiu,pa dajte osvojiti ce prvenstvo, kakav Benzema,posricilo mu se,pa Messi svojim dolaskom u PSG je vratia Barcelonu u eru Xavia i Inieste,prosle godine je četvrti u la ligi završia pa je dobia nagradu, zašto ove godine mu ne dati ksd je vec osvojeno prvenstvo

  • čovik-s-juga 07.04.2022.

    Nekad je Mamić plaćao protivničkim golmanima " za dobro branjenje". Očito nije jedini.

  • Antirevolucionar4 07.04.2022.

    ovako ce livaja za vikend HŽV🔴🔵

Komentiraj...
Vidi sve komentare