To je to što me zanima!

Kako je Modrić motivirao Livija: Pa ti si golmančina! Znaš li to!?

Stavljala se reprezentativna 'jedinica' pod znak upitnika, 'u utrku' je došao i Ivica Ivušić (27) ali nakon nekog vremena je Dominik Livaković (27) sve potvrdio, a protiv Japana je dobio zasluženu nagradu
Vidi originalni članak

Ne bih ti to govorio da mi nije stalo, drag si mi dečko, zato ti govorim. Ali ja ne vidim tvoj napredak u reprezentaciji! Možda te pritisak smeta? Odaješ nesigurnost momčadi, bile su riječi kapetana hrvatske nogometne reprezentacija Luke Modrića (37) prema golmanu 'vatrenih' Dominiku Livakoviću (27) prije utakmice protiv Rusije za plasman na Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru. 

SVJETSKI MEDIJI NAKON JAPANA: 'Hrvatska zna kako se to radi, ovo im je navika. Specijalci za produžetke idu duljom rutom...'

Tog 14. studenog je utakmicu na Poljudu s klupe odgledao Livaković dok je branio Ivo Grbić (26), a nisu to bili lagani trenuci za čuvara mreže Dinama i Hrvatske.

POGLEDAJTE VIDEO: Specijalna emisija 24sata

- Što ima veze ako pogriješiš, pa svi griješe, zašto ne bi ti smio? Ali moj je osjećaj da se ti bojiš pogriješiti - govorio mu je Luka prije spomenute utakmice.

Stavljala se reprezentativna 'jedinica' pod znak upitnika, 'u utrku' je došao i Ivica Ivušić (27) ali nakon nekog vremena je 'Livi' sve utvrdio. Govorilo se o tome da se Livaković možda boji pogreške, reakcije drugih igrača ili nečeg sličnog, ali već je prije Rusije odlučno odgovorio Luki.

 - Ne bih došao do ovdje da se bojim pogreške - odgovorio mu je Livi.

- Tim gore! Ti si golmančina, znaš li to? - zaključio je kapetan prije zagrljaja.

A godinu dana nakon toga u osmini finala Svjetskog prvenstva u Kataru posložila se najljepša priča. Livaković je pokazao što sve može, odveo Hrvatsku do četvrtfinala i ogleda protiv Brazila, a onda je dobio i poljubac u čelo od kapetana za sve što je napravio. Jer je golmančina.

TRUBILI MAHALI ZASTAVAMA IZ KOCKASTOG AUTOMOBILA:

Idi na 24sata

Komentari 130

  • dtoma900000150@gmail.com 06.12.2022.

    Nikaj cudnoga. Dinamova skola...💙💙💙

  • Zlatan 10 06.12.2022.

    Kako se zove prostor unutar kvadrata? Livakovic 😂

  • Stap stap_150 06.12.2022.

    koji bijedni nogomet, ne zna se tko je bio losiji, gadljivo bilo za gledat...Znaci karijera mu je sigurno gotova, i zivot nadam se

Komentiraj...
Vidi sve komentare