To je to što me zanima!

Kako je Mourinho ukrao Božić: Dečki, vidimo se na treningu...

Jose Mourinho zakazao je trening Manchester Uniteda u popodnevnim satima 25. prosinca. Igrači će nakon treninga imati zajedničku večeru, a onda će svatko u svoju hotelsku sobu - sam...
Vidi originalni članak

Dečki, vidimo se 25. popodne. Tim je zahtjevom Jose Mourinho neugodno iznenadio svoje zvijezde. Umjesto da ih pusti da Božić proslave s prijateljima i obitelji, on je zakazao trening.

Jose nema milosti ni prema kome, posebno kada se gube utakmice i bodovi. Tako će "crveni vragovi" umjesto u svojim domovima, Božić provesti na treningu koji je na rasporedu u 17 sati u Carringtonu, a zatim će svi zajedno u hotel Lowry gdje će večerati i prespavati, piše Sun.

Sir Alex trenirao ujutro, Van Gaal igračima dao slobodan Božić

- Sir Alex je držao trening ujutro na Božić, a onda je puštao igrače da odu kući, provedu Božić i večeraju s najmilijima. Ove godine neće biti previše slavlja za igrače. Vjerojatno će prije treninga pojesti nekakvu tjesteninu, a onda božićnu večer provesti sami u svojim sobama u hotelu - rekao je jedan od izvora s Old Trafforda.

Louis van Gaal je igračima Uniteda davao slobodan Božić, a 'general' Mourinho je sličan raspored tražio i svoje prve sezone. Međutim, klub mu nije dopustio popodnevni trening jer bi previše radnika moralo doći na posao.

United je šesti u prvenstvu s čak 16 bodova manje od vodećeg Liverpoola, a osam od Arsenala koji drži posljednje europsko mjesto. Na Boxing Day ih čeka utakmica s Huddersfieldom, na Silvestrovo Bournemouth, a dva dana kasnije susret s Newcastleom. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • bornnl 13.12.2018.

    Njima je bozic svaki dan tako da u potpunosti podrzajem Bunkerinha.

  • tišina "opančari"! 13.12.2018.

    a od kad se na otoku slavi Božić??????

  • bedak11 13.12.2018.

    Sigurno ce im nesto jako vazno reci i pokazati na tom treningu, naucit ce ih sve sta trebaju znat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare