To je to što me zanima!

Kako?! Marquez operirao ruku prije 4 dana - vraća se u subotu

Šesterostruki MotoGP prvak Marc Marquez (27) trebao bi se vratiti na stazu i to čudesnom brzinom. Prošle je nedjelje u padu slomio ruku pa bio operiran, a iako se povratak predviđao za kolovoz, dogodilo se čudo
Vidi originalni članak

Još je bio na operacijskom stolu, a već je upitao doktore 'mogu li voziti u nedjelju u Jerezu?' Marc Marquez (27) ne može bez motora i vratit će se na stazu mnogo brže nego što se očekivalo. Čari moderne medicine i titanijske pločice dobro su spojile kost, a i prije njega su na motor odlazili brzo nakon ozljede ili čak ozlijeđeni.

NAKON TEŠKOG PADA Mjesec dana 'bolovanja': Marc bi se na stazu vratio u kolovozu

Napravio je to Cal Crutchlow i uspio, a zašto ne bi i Marquez? Iako je izgledalo da je nemoguće da se Marc natječe na andaluzijskom GP-u, pojavio se na stazi sa svojim timom Marc Marquez i nosio je crnu kompresijsku traku na slomljenoj ruci i jasno pokazao da je spreman. U Repsol Honda timu poručili su kako 'ne bi svog vozača izlagali opasnosti' pa očito opasnosti nema. Ili mu snažno vjeruju. 

Ne mora izaći na trening u petak pa može dobiti dan odmora, a u subotu će isprobati stazu. Podsjetimo, četiri kruga prije kraja na VN Španjolske na stazi Jerez izletio je aktualni prvak Marc Marquez (27). Izgubio je kontrolu nad motociklom i poletio kraj staze, a medicinska služba stavila mu je ovratnik i odvezla ga.

VIDEO: GADAN PAD MARQUEZA Poletio je, a onda ga je motor i udario: Marc mora na operaciju

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Odmah je odvezen u bolnicu, a pokazalo se da je radijalni živac u Marquezovoj ruci ostao netaknut, što mu poboljšava izglede za brz povratak na stazu. Tad je rečeno kako sigurno propušta Veliku nagradu Andaluzije, ali eto - čuda se događaju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • valentina marić 24.07.2020.

    Jer mu ni nije niš bilo

  • Drmex 24.07.2020.

    On je Messi u MotoGp-u

  • 24.07.2020.

    Marquez i Honda dobitna konbinacija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare