To je to što me zanima!

Kako?! Nevjerojatan promašaj jednog od najboljih na svijetu

Kylian Mbappe je u 85. minuti istrčao kontru, predriblao obrambenog igrača pa prošao i golmana. Sve je savršeno napravio, morao je samo gurnuti loptu u praznu mrežu
Vidi originalni članak

PSG je ovog ljeta potrošio 360 milijuna eura, ali treneru Luisu Enriqueu očito će trebati nekoliko mjeseci da u jednu cjelinu ukomponira skup pojedinaca.

Parižani su u Ligi prvaka prošlog tjedna teško poraženi od Newcastlea (4-1), a ni u prvenstvu im ne cvjetaju ruže. Nalaze se na trećem mjestu i zaostaju dva boda za Monacom, ali da imaju pravu konkurenciju, već na samom početku bi ozbiljno kaskali. U osam kola su čak triput remizirali i jednom izgubili.

Klub je upao u krizu, ali posljednja utakmica kod Rennesa poslužila je da se momčad razbudi i vrati na pobjednički kolosijek. Francuski prvak slavio je 3-1. Vitinha, Hakimi i Kolo Muani zabijali su za pobjedu, dok je jedini gol za domaćina zabio Gouiri.

Najveći promašaj u karijeri jednog od najboljih na svijetu 

Kylian Mbappé odigrao je cijeli susret, nije bio na svojoj razini, a pred kraj utakmice se i propisno osramotio. Jedan od najboljih igrača na svijetu promašio je nemoguće.

U 85. minuti istrčao je kontru, predriblao obrambenog igrača pa prošao i golmana. Sve je savršeno napravio, morao je samo gurnuti loptu u praznu mrežu. Teže promašiti nego zabiti, ali Francuz je to uspio. Prebacio je cijeli gol i šokirao svoje suigrače. Dogodi se i čovjeku koji je u karijeri zabio preko 200 golova.

Video pogledajte OVDJE 

No, na njegovu sreću, utakmica je već tada bila riješena pa njegov najveći promašaj u karijeri nije donio posljedice po njegovu momčad. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bezobrvenajeziku 09.10.2023.

    izgubio snagu i pad koncentracije kod završnog šuta...što manje driblinga do završnog šuta to je igrač bolji

  • čovik-s-juga 09.10.2023.

    Kad si presiguran da ćeš zabiti a ne gledaš loptu koja je odskočila prije udarca. Ali svaka čast za prodor. Obzirom da mu glava uopće nije na terenu .

  • đorđe iz subotice 09.10.2023.

    Promašaj ko i klošrića koji greje klupe na kalemegdanu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare