To je to što me zanima!

Tata, pa opet si najbolji! Luka na Zlatnu loptu poveo i klince

Obitelj Modrić slikala se na dodjeli Zlatne lopte u Parizu, na kojoj je Luka ušao u povijest kao prvi Hrvat s ovom nagradom. Osvojio je već Luka Uefinu i Fifinu nagradu, ali Zlatna lopta je nešto posebno
Vidi originalni članak

Na mjestu gdje su se slikali svi nogometaši i poznati prije ulaska u dvoranu na dodjelu Zlatne lopte u francuskoj prijestolnici, pred montirani panel Luka Modrić poveo je obitelj, suprugu Vanju, kćeri Emu i Sofiju i sina Ivana.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Htio je Luka zajedničku fotografiju, iako su prije njega neki nogometaši to odradili sami. Onako, strogo poslovnom. Ne i Luka, on je htio da trenutak prije nego uđe u povijest bude ovjekovječen onako kako treba biti, s najbližima.

Obitelj Modrić slikala se prije dodjele Zlatne lopte u Parizu, na kojoj je Luka ušao u povijest kao prvi Hrvat s ovom nagradom. Osvojio je već Luka Uefinu i Fifinu nagradu, ali Zlatna lopta je nešto posebno, najstarija i najprestižnija nogometna nagrada, koja se dodjeljuje od 1956., a zadnjih 10 godina osvajali su je samo Ronaldo i Messi. 

Nakon dodjele, pala je i fotka s trofejem.

Možda će to malo zbuniti Emu, Sofiju i Ivana, ipak su još mali pa im možda nije jasno zašto im tatu stalno proglašavaju najboljim na svijetu. Nama je jasno, nogometnom svijetu je jasno. Bit će i njima, za koju godinu, shvatit će koliko je ovo velika stvar za malu zemlju poput Hrvatske i za tatu koji ulazi u društvo legendi koje su osvajale Zlatnu loptu, legendi poput  Di Stefana, Leva Jašina, Eusebija, Bobbyja Charltona, Georgea Besta, Franza Beckenbauera, Cruyffa, Keegana, Platinija, Van Bastena, Matthäusa, Roberta Baggija, Hrista Stoičkova, u novije vrijeme Zidanea, Rivalda, Figa, Nedveda, Ševčenka, Ronaldinha, Kake i, naravno, Messija i Ronalda. 

POGLEDAJTE VIDEO

 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Bljah 04.12.2018.

    Slatka dječica, sin je na mamu a kćer na tatu..

  • 04.12.2018.

    veoma skromna obitelj, lijepo ih vidjeti

  • matea.love.8 04.12.2018.

    vanja je predivna žena , majka ..drži u pravom smislu tri kuta u kući

Komentiraj...
Vidi sve komentare