To je to što me zanima!

Kakva dobrodošlica! Lecce je veličanstveno dočekao povratak Davora Vugrinca na stadion

Vugrinec je trenutno dopredsjednik NK Varaždina, s kojim je otputovao na prijateljsku utakmicu protiv Leccea. U dresu Leccea Vugrinec je odigrao 78 utakmica, a oni nisu zaboravili što je sve učinio za njihov klub
Vidi originalni članak

Nogometaši Varaždina u srijedu su odigrali prijateljsku utakmicu protiv talijanskog prvoligaša Leccea. Varaždin se priprema za nastavak HNL-a, a kod gostiju u Lecceu poraženi su s 2-0.

Međutim, pravi se spektakl dogodio prije utakmice. Dopredsjednik Varaždina, legendarni Davor Vugrinec (47), herojski je dočekan na stadionu Via del Mare.

Vugrinec je za Lecce odigrao 78 utakmica i zabio 24 gola, a predsjednik kluba, Saverio Sticchi Damiani, poklonio je Vugrincu počasni dres s brojem 7.

Lijepa je to gesta bivšeg kluba Davora Vugrinca, koji je u karijeri igrao još za Trabzonspor, Slaven Belupo, Varaždin, Zagreb, Dinamo, Atalantu i Cataniju.

Lecce zauzima 16. mjesto u talijanskom prvenstvu, dok je Varaždin najugodnije iznenađenje jesenske polusezone u HNL-u. Trenutno su na petom mjestu s 22 boda.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • vučko SL 28.12.2022.

    Vuga legenda

  • Antitovar * *_433 28.12.2022.

    Vugrinec je bil dobar igrac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare