To je to što me zanima!

Kakva gesta: Lewandowski i supruga donirali milijun eura

Svi smo svjesni teške situacije, a danas svi igramo u istoj momčadi. Moramo biti jaki! Ako možemo nekome pomoći, učinimo to, poručio je poljski napadač Robert Lewandowski
Vidi originalni članak

Poljski nogometni reprezentativac Robert Lewandowski i njegova supruga Ana donirali su milijun eura za borbu protiv koronavirusa.

- Svi smo svjesni teške situacije. Danas svi igramo u istoj momčadi. Moramo biti jaki u ovoj borbi - poručio je poljski napadač za Bild.

- Ako možemo nekome pomoći, učinimo to. Ova situacija utječe na sve nas, budite odgovorni - dodao je.

Par je poručio kako se nada da će sve ovo brzo završiti.

- Nadamo se da ćemo se uskoro vratiti u naš normalan život. Mi smo u ovoj situaciji zajedno i jedino zajedno to možemo riješiti - istaknuo je najefikasniji stranac u povijesti bavarskog kluba sa 230 golova. Više golova od njega zabio je tek Gerd Muller, 564.

Humanitarnu akciju u borbi protiv koronavirusa pokrenuli su i njegovi suigrači Leon Goretzka i Joshua Kimmich. U inicijativi pod nazivom #WeKickCorona donirali su milijun eura, a do sada je prikupljeno više od 2.5 milijuna eura.

- Samo ako budemo složni i ako pokažemo razum i odgovornost možemo se izvući iz ove krize - rekao je Kimmich.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 22.03.2020.

    Malo...s obzirom da to zaradi za 15 dana a ne treba mu tolika lova...ja bi s milion eura rijesio stambeno pitanje za sebe i jos 30 ljudi nakon mene....i imao jos love za pola zivota(ako ne i vise)

  • Livadaa 22.03.2020.

    Malo

Komentiraj...
Vidi sve komentare