To je to što me zanima!

Kakva golčina Lacazettea! Evo zašto ga hoće svi jači klubovi

Praktički svi golovi Lyona su bili lijepi, ali onaj Alexandrea Lacazettea je odnio epitet najljepšeg. Eto zašto ga hoće pola Europe i zašto će gotovo sigurno napustiti Ligue 1 na ljeto
Vidi originalni članak

Nogometaši Lyona pobijedili su Romu u prvoj utkamici osmine finala Europske lige na svojem Grand Stadeu 4-2. Momčad Lucijana Spalettija vodila je na poluvremenu 2-1, a Francuzi su stisnuli u nastavku i uspjeli preokrenuti rezultat. Praktički svi golovi Lyona su bili lijepi, ali onaj Alexandrea Lacazettea je odnio epitet najljepšeg. Eto zašto ga hoće pola Europe i zašto će gotovo sigurno napustiti Ligue 1 na ljeto.

Prvi gol na susretu djelo je Diakhabyja u 8. minuti. Roma je stigla do izjednačenja preko Salaha u 20., a 13 minuta kasnije bilo je 2-1 za Rimljane nakon što je Fazio pospremio loptu u mrežu.

U nastavku je uslijedio potpuni preokret, a redom su zabijali Tolisso (47'), Fekir (74') i Lacazette (90+2'). Roma će tako u uzvrat na Olimpicu za tjedan dana s dva gola minusa.

Od ostalih rezultata Celta Vigo je pobijedila Krasnodar 2-1, Gent je izgubio od Genka 5-2, Olympiakos i Bašiktaš su odigrali 1-1 kao i Schalke i Mönchengladbach.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Azur 10.03.2017.

    Drop kick´s i voleji su udarci na gol u nogometu,gdje golman nema sanse ih odbraniti...steta sto ih, unatoc velikom broju utakmica, tako rijetko vidjamo.

  • Gaius_Julius 09.03.2017.

    I onda kazu strucnjaci da se Dinamo osramotio ove godine jer nije nista mogao protiv Juventusa, Seville i ovog Lyona koji utrpa jednoj Romi vise golova nego Dinamu :D

  • pfc 09.03.2017.

    Nikad nista od Rome..klasika

Komentiraj...
Vidi sve komentare