To je to što me zanima!

Kakva golčina Rebića! Skinuo paučinu i bacio Juve na koljena

Primio je loptu pred šesnaestercem, navukao trojicu igrača pa odapeo s 20-ak metara. Prekrasno je naciljao same rašlje gola Szczesnog. Eurogol Ante Rebića! Milan je nakon 10 godina srušio Juventus u Torinu
Vidi originalni članak

Nogometaši Milana razbili su Juventus 3-0 u Torinu u izravnom dvoboju za Ligu prvaka pa stigli do prve gostujuće pobjede protiv 'stare dame' nakon 2011. godine. Punih 10 godina čekali su 'rossoneri' na pobjedu u Torinu.

POGLEDAJTE VIDEO: Rebić pjeva 'Dalmatinac sam'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Junak susreta bio je hrvatski reprezentativac Ante Rebić fantastičnim golom u drugom poluvremenu dok Mario Mandžukić nije ulazio u igru. Cristiano Ronaldo je odigrao utakmicu za zaborav, kao i svi ostali nogometaši Juventusa.

Milan je do vodstva stigao potkraj prvog poluvremena kada se Brahim Diaz (21) sjajno sjurio kroz sredinu pa neobranjivo pogodio u suprotni kut. Mladi Španjolac inače je odigrao sjajnu utakmicu, kao i većina igrača Milana, koji su ozbiljno shvatili teško gostovanje kod dugogodišnjeg vladara Serie A. Posebno je raspoložen bio Hakan Calhanoglu.

A kada se nakon nezgodnog pokreta ozlijedio Zlatan Ibrahimović i šepajući napustio travnjak, Stefano Pioli podigao je Rebića s klupe i uveo ga u igru u 66. minuti. I Hrvat mu se odužio na najbolji mogući način.

Ma, kakvu golčinu je Ante Rebić zakucao Juventusu, nevjerojatno!

Primio je loptu pred šesnaestercem u 78. minuti, navukao trojicu igrača na sebe pa odapeo s kojih 20-ak metara. Prekrasno je naciljao same rašlje gola Szczesnog.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Milan je letio terenom, Donnarumma praktički nije imao posla u drugom poluvremenu, a sve je bilo gotovo kada je Fikayo Tomori nebeskim skokom glavom zabio za konačnih 3-0.

Nastavlja se katastrofalna sezona Juventusa nakon koje Andrea Pirlo sigurno neće biti trener. Juve je sada dobrano kompromitirao i nastup u Ligi prvaka iduće sezone. Bio bi to strahovit udarac.

Milan je pobjedom skočio na treće mjesto i ima isti broj bodova kao i druga Atalanta (72). Četvrti je Napoli sa 70 dok je Juventus izvan Lige prvaka, na petom mjestu sa 69 bodova.

USKORO OPŠIRNIJE

Idi na 24sata

Komentari 102

  • cicinakitu 10.05.2021.

    Mislili su naci boljeg od allegrija...

  • velist 10.05.2021.

    Kak bi rekli, pravi Euro-gol, a što se tiče napisa '...navukao tri igrača na sebe ...' nije mi jasno na što je autor mislio, jer koliko sam vidio, u trenutku primanja lopte ta trojica su bila udaljena od Rebića najmanje 6 metara, a put do gola otvoren tako da je imao dovoljno vremena da neometano potegne i zabije 'golčinu'. :)

  • pfc 10.05.2021.

    Bravo Milan,zasluzeno i realno gledajuci cijelu sezonu Juve nije zasluzio bit ispred Milana i tesko da ce Juve bit medju prva 4,i nije svako zlo za zlo.FJ

Komentiraj...
Vidi sve komentare