To je to što me zanima!

Kakva majstorija Torresa protiv Newcastlea: Ovo se rijetko viđa

Ferran Torres odlično je reagirao nakon centaršuta te je petom pospremio loptu u mrežu golmana Newcastlea. Momčad Pepa Guardiole osigurala je naslov prvaka još ranije
Vidi originalni članak

U 36. kolu Premier lige Manchester City pobijedio je na gostovanju kod Newcastlea 4-3, a 'hat-trick' za 'građane' zabio je španjolski reprezentativac Ferran Torres (21). 

POGLEDAJTE VIDEO: Pep Guardiola

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fenomenalno je reagirao Torres u 42. minuti kada je nakon odlične reakcije na ubačaj Gündogana petom poslao loptu u mrežu. 

Bivši nogometaš Valencije bio je na desnoj strani te je okrenut leđima uspio izvesti pravu vratolomiju. 

Torresov gol pogledajte OVDJE. 

Newcastle je bolje otvorio utakmicu, te je u 25. minuti poveo golom Emila Kraftha. Cancelo je zabio za izjednačenje u 39. minuti, udarcem s ruba šesnaesterca, pri čemu se lopta odbila i prevarila domaćeg vratara Dubravku.

Nakon što Torres zabio prvi od tri gola, Joelinton je u sudačkoj nadoknadi na kraju prvog poluvremena zabio za izjednačenje. 

Newcastle došao je u novo vodstvo u 62. minuti kada je zabio Willock, ali fenomenalni Torres riješio je utakmicu nakon što je zabio druga dva gola u 64. i 66. minuti. 

City je već prije osigurao naslov prvaka, a pobjedom je povećao prednost pred Unitedom na 13 bodova. Newcastle je s 39 bodova ostao na 16. mjestu, ali je već osigurao ostanak.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Prokisla Maneštra 15.05.2021.

    Protiv njukastla bi i ja pijan zabio s gola na gol, aj nek zabije nekoj jačoj ekipi, ovi i njukastla sve prevare i zgubidani koji žive luksuzno i to me nervira.

  • _Shedow. 15.05.2021.

    Gol petom u letu i to još lob tako reči . . . Jedan od najljepših IKAD jer ovo nije slučajnost . . .

  • RumenaKadulja 15.05.2021.

    A di su strelice!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare