To je to što me zanima!

Kakva ponuda Leedsa: Za Joška Gvardiola ponudili 22 mil. eura i čak 20% od sljedećeg transfera!

U Leedsu su uvjereni kako Joško Gvardiol već sada može igrati u Premier ligi, Marcelo Bielsa u njemu vidi dominantnog stopera za vjerojatno najjaču, svakako i najzahtjevniju ligu svijeta
Vidi originalni članak

Leeds United i Leipzig i dalje ne odustaju od Joška Gvardiola. Mladi branič već je tjednima na meti engleskog i njemačkog prvoligaša, a on se i dalje u Maksimiru oporavlja od lakše ozljede stopala zbog koje je propustio reprezentativne obveze za U-21 vrstu, utakmice protiv Grčke i Češke. Joško Gvardiol (18) sprema se za nastavak sezone, njega i njegove suigrače već u subotu čeka prilika za novo dokazivanje, derbi s Hajdukom.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci pjevaju u autobusu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Englezi su 'ludi' u namjeri da Gvardiola privole na odlazak na Otok, pa su već prihvaćenu ponudu od 21 milijun eura još - podebljali. I sada su Dinamu službenim putem ponudili 22 milijuna eura i 20% od sljedećeg transfera hrvatskog braniča. U Leedsu su uvjereni kako Joško Gvardiol već sada može igrati u Premier ligi, Marcelo Bielsa u njemu vidi dominantnog stopera za vjerojatno najjaču, svakako i najzahtjevniju ligu svijeta. 

SVE JE OTVORENO... Velika borba Leedsa i Leipziga: A Gvardiolu se nigdje ne žuri...

SVJEŽA KRV Oni nisu budućnost, već sad bi mogli među Vatrene: Bradarić, Gvardiol, Pongračić, Krovinović

Dapače, u Leedsu su uvjereni kako se Gvardiol ne bi ni zadržao predugo na Elland Roadu, već kako bi za sezonu-dvije na njemu 'masno' zaradili, kako bi za Gvardiolom ubrzo poludjeli velikani poput Man. Cityja, Man. Uniteda, Chelseaja, Liverpoola..., ali o tom - potom. Zanimljiv je i razlog zbog kojeg je Leeds odlučio dodatno 'pojačati' već prihvaćenu ponudu Dinama, Englezi na sve načine žele iz igre 'izbaciti' Leipzig koji financijski ne može parirati Leedsu. I samim time, pritisak raste, pa igračeve šanse za odlaskom iz Dinama svakim su danom sve veće.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Dmd_2 10.09.2020.

    Pa nije lud da sad ide van

  • croorc 10.09.2020.

    ovo će biti kao s olmom, sad je 22mil, pa će ipak bit 18mil pa 15mil pa 12mil i na kraju ce ga prodat za 7-8 mil

  • METALMIKE 09.09.2020.

    Odakle ovaj iskoci🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare