To je to što me zanima!

VIDEO Krasne škarice! Pogodio pomalo 'zaboravljeni' Dele Alli

Prije dvije je godine bio jedan od glavnih veznjaka Spursa, nastavio je to i u početku prošle sezone, ali nije 'kliknuo' s Mourinhom pa sad sve manje igra. No, Dele Alli je škaricama u EL podsjetio na najbolja izdanja
Vidi originalni članak

Nakon što je jučer Olivier Giroud prekrasnim škaricama u Ligi prvaka donio pobjedu Chelseaju kod Atletico Madrida (1-0), sad mu je odgovorio Dele Alli iz gradskog rivala Tottenhama! U šesnaestini finala Europske lige na gostovanju kod bivšeg Dinamovog protivnika Wolfsbergera u čijim redovima igra naš Dario Vizinger, engleski je veznjak zabio gol za vodstvo prekrasnim 'škaricama'!

ATLETICO - CHELSEA 0-1 Kakva majstorija Girouda: Škaricama je srušio Atletico!

U prvoj je utakmici Tottenham slavio 4-1 pa je utakmica u Austriji praktički 'odrađivanje posla' prije osmine finala, a pomalo zaboravljeni veznjak podsjetio je na najbolja izdanja prekrasnim golom. Nakon dolaska Josea Mourinha dobivao je sve manje prilika, a 'proradio' i i Heung Min Son.

Dele Alli se i ozlijedio, povezivalo ga se s mnogim europskim klubovima, a na kraju je ostao u Londonu gdje ove sezone uglavnom ulazi s klupe ili vrijeme provodi gledajući njegove suigrače kako igraju. Uglavnom nastupa u Europi, a tako je bilo i ovaj put kad je zabio krasan gol skoro sa ruba šesnaesterca.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Ubacio mu je Doherty, a on je pogodio slično kao Giroud protiv Atletico Madrida za veliko slavlje engleske momčadi koja je na kraju slavia 4-0.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • GGs2 25.02.2021.

    Rijetko iritantan lik

  • Ausländer97 24.02.2021.

    Melem za oči

Komentiraj...
Vidi sve komentare