To je to što me zanima!

Kakvo poštovanje: Mourinho već dobio svoj mural u Rimu

Nakon sastanaka s vlasnikom kluba i Tiagom Pintom, odmah sam shvatio kakve ambicije ima Roma. Oduvijek su me takve ambicije motivirale, rekao je Mourinho za službenu stranicu Rome
Vidi originalni članak

On je karizmatičan, arogantan, umišljen i jedan od najboljih trenera na svijetu. On je - Jose Mourinho. Portugalski stručnjak dobio je otkaz u Tottenhamu, ali nije morao dugo čekati na novi angažman. Već nakon desetak dana sve je dogovorio s Romom, a talijanski će klub preuzeti po isteku tekuće sezone. 

Mourinho se nakon 11 godina vraća u Italiji gdje je s Interom i dva navrata pokorio konkurenciju u domaćem prvenstvu, osvojio Kup i Superkup. A izvan 'čizme' i Ligu prvaka.

Poznat po osvajanju trofeja i nepobjedivosti u finalima, navijači 'vučice' se nadaju kako će i Rimu donijeti pokoji pehar. Podsjetimo, Roma je posljednji trofej osvojila 2008. kada su osvojili Kup, kasnije i Superkup, a Tottenham je jedini klub kojem Portugalac nije donio nijedan trofej.

TKO ĆE GA ZAMIJENITI? 'Special MilliOne': Mourinho od otkaza zaradio pravo bogatstvo

 Iako još nije počeo s radom na Olimpicu, Rimljani već slave dolazak jednog od najboljih svjetskih trenera pa su mu i napravili mural. 

- Hvala obitelji Friedkin što su me odabrali da vodim ovaj sjajan tim i da budem dio njihove vizije - rekao je Mourinho za službenu stranicu Rome pa dodao:

NOVI POSAO Mourinho je novi trener Rome: Stiže prije početka iduće sezone

- Nakon sastanaka s vlasnikom kluba i Tiagom Pintom, odmah sam shvatio kakve ambicije ima Roma. Oduvijek su me takve ambicije motivirale i želim da zajedno izgradimo pobjednički projekt tijekom sljedećih godina.

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • NIKE 07.05.2021.

    Koja je ovo sprdnja sa kvadratom udaljenosti.

  • antitovar 2 07.05.2021.

    Kakva roma kakvi bakraci. Dodji ti u Dinamo. Svidja ti se nas stadion,pokazao si nam respekt,bolji si od Krznara

  • Space Burek 07.05.2021.

    Bilo bi im pametnije da skupljaju novce za Mourinhovu odstetu. Imaju godinu i pol dana fore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare