To je to što me zanima!

Kakvo razbijanje: Čilić dao tek četiri gema 11. tenisaču svijeta!

Mrnja je odigrao savršen meč, ne pruživši ijednu break šansu Davidu Goffinu. Ovo mu je bila druga pobjeda protiv Top 20 igrača u zadnjih godinu dana, ranije ove godine pobjedio je Bautistu
Vidi originalni članak

Marin Čilić osigurao je osminu finala Mastersa u Rimu! Čekamo još Ćorića koji svoj meč tek treba odigrati protiv domaćeg dečka Stefana Travaglie. Čilić se ove godine mučio s formom pa je tako pobjedom 6-2, 6-2 nad Davidom Goffinom, 11. Na ATP ljestvici, upisao svoju drugu pobjedu protiv Top 20 igrača u zadnjih godinu dana. U Australiji je ove godine pobjedio još Španjolca Roberta Bautistu Aguta.

Marin je meč protiv Belgijca odigrao savršeno, ne pruživši mu ijednu break šansu. Neuobičajeno za njega, Marin je odlično igrao tijekom cijelog meča, nije imao crne rupe koje smo navikli gledati. 

Moramo priznati da je Goffin odigrao jedan od lošijih mečeva ove sezone, no to sigurno ne umanje pobjedu našega tenisača i trebala bi mu biti motivacija za ostatak sezone. 

Hrvatski tenisač sada je poveo 5-4 u međusobnim susretima s Belgijancom. U osmini finali igrat će protiv pobjednika meča između Danca Ruuda i Talijana Sonega. Marin će u svakom slučaju biti favorit u tom susretu i pobjeda bi valjala zlata za nastavak dobre forme.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • knez__5 17.09.2020.

    2 potpuno ista tenisača, kao nevrijeme su. Nikad ne znaš kada će doći i kakvi će biti.

  • Andrija_P 16.09.2020.

    Muška Kvitova!

  • SPALATINO 16.09.2020.

    Koliko igrača ima u top 10

Komentiraj...
Vidi sve komentare