To je to što me zanima!

Kalebove provale: Matanović? Pa on gleda utakmicu u obrani

Matanović u obrani gleda utakmicu. Sve je bilo čisto? Je čisti kroše. Pivota nam čupaju za dres, al' nikako da ga skinu. Ma dobro je. Spavat ćemo s puno sretnih hormona, rekao je Nikša Kaleb
Vidi originalni članak

Nikša Kaleb (46)... Danas mu alat nije lopta nego mikrofon, a što se rukometa tiče Nikša je 'bio, igrao i osvojio' pa danas komotno i u svom stilu o rukometu - priča. Sukomentator tj. stručni komentator na RTL-u.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Postava puna igrača koji inače nisu u prvom planu pobijedila je Češku 22-21 u četvrtom kolu drugog kruga rukometnog Eura 2020, a Kaleb je u jednom trenutku izjednačio učinak Vlade Matanovića i svih nas pred televizorima:

- Matanović u obrani... On gleda utakmicu - komentirao je Metkovac u eter RTL-a.

Kad je komentator Filip Brkić na isključenje Mateja Hrstića zbog faula nad Zdrahalom rekao 'Sve je čisto', Kaleb se nalijepio sa:

- Da, da. Je.. Čisti kroše!

KAUBOJI NAKON ČEŠKE Drugi ešalon: Pobijedili Čehe, a odmorili prvotimce... Dobro je!

Marin Šipić je na 'šest metara' bio stalna meta žestoke češke obrane:

- Pa koliko našeg pivota čupaju za dres... Skidaju ga, skidaju i nikako skinuti! - pričao je Kaleb pa na kraju balade u sve upleo i hormone:

- A dobro je. Spavat ćemo s puno: sretnih hormona! - rekao je Nikša Kaleb koji je s hrvatskom reprezentacijom osvojio olimpijsko zlato te naslov svjetskog prvaka i jedno drugo mjesto, a na Europskim prvenstvima ima jedno srebrno odličje.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 21.01.2020.

    Kakve provale?! Sve sto je covik reka, o matanovicu bija je u pravu. Dobije priliku i "zasere" je of prve minute. Nije dobar u obrani, ne trici u kontru kako bi se trebal tracat. Izgubi svog covika 3 puta i na kraju jos kao krilo je lose puca. Daj stisni se malo kad igras za hrvatsku. Ima ljudi kojima je to san i sve bi dali za taj sveti dres

  • 20.01.2020.

    Pa to se i trazi... haha...legenda

  • lopovi od 1902 20.01.2020.

    .... nek se drzi rukometa i svega vezanog oko njega... provale su mu ocajne

Komentiraj...
Vidi sve komentare