To je to što me zanima!

Kalinić: Ne znam tko je tu priču izbacio na površinu, a Hajduk je sigurno zadnji klub u karijeri

Otkad sam došao, stalno me prate ozljede, napokon želim igrati utakmice u nizu. Nisam išao kod travara, ja sam vjernik, rekao je napadač Hajduka uoči nastavka sezone
Vidi originalni članak

Nikola Kalinić (35) vratio se treninzima Hajduka nakon 105 dana izvan pogona zbog ozljede. Kaže, dobro se osjeća, ali će mu trebati vremena za povratak u formu. HNL se za "bile" nastavlja 22. siječnja domaćom utakmicom protiv Šibenika.

POGLEDAJTE VIDEO: Leko u Hajduku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Otkad sam došao stalno me prate ozljede. Počelo je s ramenom, pa me uhvatila korona za finale Kupa, zatim sam slomio prst. Išlo je sve jedno na drugo. Zato se napokon nadam da ću ovaj dio biti zdrav. Želim biti s momčadi, napokon igrati utakmice u nizu. Nije bilo lako sa strane odgledati tolike utakmice - rekao je Kalinić za Sportske novosti.

Domaću medicinu, kaže, nije primjenjivao.

- Nisam išao kod travara, ja sam vjernik. Vjerujem da će sve Bog staviti na mjesto.

Koliko mu odgovara sustav 3-5-2 i može li s Livajom?

- Nećemo opet o priči mogu li Kalinić i Livaja zajedno. Ne znam tko je tu priču izbacio na površinu. Sigurno neki znalac. Svi se uhvatili tog pitanja, ali završimo jednom s tim. Volio bih da mi se javi taj "stručnjak" jer očito nekome odgovara da se provlači to nepotrebno pitanje. Budemo li zdravi, na proljeće ćemo biti snažan tandem. Da mi je došao Bokšić ili Prosinečki, ja bih rekao, u redu. Ali, da mi netko dijeli lekcije o tome mogu li s Livajom!? Pa tko ne može s Livajom - zapitao se Nikola Kalinić.

Ugovor mu istječe na ljeto. Dolazi li onda kraj?

- A tko to kaže? Nije kraj. Ne razmišljam o tome, igrat ću dokle se god budem dobro osjećao i bio sposoban da pomognem. Je li mi Hajduk zadnji klub u karijeri? To je sigurno - kazao je za Slobodnu Dalmaciju.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Pobotchnick Leeyoobo 13.01.2023.

    Koliko god me Livaja svaki put sve više iznenadi svojim normalnim izjavama i razmišljanjima toliko me , toliko i ovaj svaki put pomiče granice, ali u drugom smjeru.

  • nabijem_admina14 13.01.2023.

    nije njemu trebala lova od 'ajduga...uprava je trebala oprat nesto i zato su ga potpisali

  • The River 13.01.2023.

    To je onaj koji je izdao našu repku

Komentiraj...
Vidi sve komentare