To je to što me zanima!

Kalinić ponio loptu sa sobom, Sousa ga nije posebno isticao

Još jedan dan u uredu za Nikolu Kalinića koji je, nakon dva gola Slovanu iz Libereca u četvrtak, u nedjelju zabio tri gola u pobjedi Fiorentine na gostovanju kod Cagliarija
Vidi originalni članak

Bila je to teška utakmica. Sretan sam zbog golova, ali priznanje ide svima. Važno je bilo pobijediti, igrali smo onako kako je trener tražio od nas. Dobro smo reagirali nakon primljenog gola, rekao je Nikola Kalinić nakon drugog hat-tricka za Fiorentinu.

"Viole" su pobijedile Cagliari na Sardiniji 5-3, a hrvatski reprezentativni napadač zabio je golove za 1-1 u 20., 4-1 u 40. te 5-1 u 53. minuti. Osim toga, ubilježio je asistenciju za prvi od dva gola Federica Bernardeschija. Učinak sasvim dovoljan da loptu s kojom se igrala utakmica ponese sa sobom.

- U posljednjim utakmicama imali smo puno prilika za gol, a sve ih više imam i ja. Rastemo u formi - zaključio je Nikola.

Trener Fiorentine Paulo Sousa mogao je biti iznimno zadovoljan efikasnošću Kalinića i Bernardeschija. Ostane li tako, momčad iz Firence zasigurno će biti bolje plasirana od trenutačnog skromnog 11. mjesta.

Galerija: Lista strijelaca Hrvata u Serie A svih vremena! Kalinić je zasad tek deseti...

- Sretan sam zbog broja postignutih golova, ali i igrom u prijenosu lopte. Napravili smo preokret i postali svjesni da moramo pružiti više. Ne smijemo smanjivati intenzitet jer nam se to, protiv momčadi poput Cagliarija, može obiti o glavu, ali sretan sam izvedbom. Zabili smo krasne golove - rekao je portugalski stručnjak pa dodao:

- Kalinić ili Bernardeschi? Sretan sam zbog obojice, ali posebno zbog momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Hitman89 24.10.2016.

    za mandzukica, izmislio nogomet

  • Zmar116 24.10.2016.

    JBG Kale ni da daješ 5 golova po utakmici nećeš u prvu postavu repke...

  • strmi007 23.10.2016.

    slučajno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare