To je to što me zanima!

Kamenovali bus s navijačima Dinama: Mislili smo da pucaju

Bili smo na naplatnim kućicama u Nišu i vidjeli smo dvojicu mladića i djevojku kako bježe u šumu. Srpska policija je bila iza nas, ali nije napravila ništa, rekao nam je Zlatko
Vidi originalni članak

Spavao sam, a iz sna trgnula lomljava stakla. U prvi mah smo pomislili da netko puca po nama, rekao nam je Zlatko Mesić iz Đakova, koji je bio u autobusu s Dinamovim navijačima na putu iz Makedonije u Hrvatsku.

Dinamo je pobijedio Vardar u Makedoniji 2-1 u drugom pretkolu Lige prvaka, a "modre" je u Skoplju bodrila skupina od 70 navijača iz cijele Hrvatske.

- Nikakvih problema nije bilo u Makedoniji, ali čuo sam nešto o incidentu dečkiju iz Zagreba koje je navodno napala skupina srpskih navijača u centru Skoplja uoči utakmice. Iz Đakova nas je išlo 27 i Makedonci su nas dočekali sjajno. Na stadionu je bilo ogromno osiguranje, 700 policajaca čuvalo je nas 70 - rekao nam je Zlatko.

Prema informacijama koje smo dobili, skupina Delija napala je navijače iz BBB Fan Cluba u centru Skoplja uoči utakmice. Razbježali su se po gradu prije dolaska makedonske policije. Kod hrvatskih navijača nema ozlijeđenih nakon tog sukoba.

Makedonci su sjajni

- Na stadionu je sve bilo super. Vardarovi navijači su sjajni. Nakon utakmice policajci su napravili špalir kako bismo izašli sa stadiona, a domaći navijači su nam pljeskali. Mi smo uzvratili pljesak. Makedonci su sjajni ljudi, osjećali smo se kao doma - dodao je Zlatko, koji nam je poslao fotografije po povratku u Hrvatsku.

- Srpska policija pratila nas je do naplatnih kućica. Negdje oko pola četiri "partizani", kako smo ih nazvali jer su pobjegli u šumu, razbili su nam dva stakla. Srećom, pukla su samo vanjska. Vidjeli smo ih, radi se o dvojici mladića i jednoj djevojci. Srpska policija bila je iza autobusa, ali ništa nisu napravili. Pričekali smo krim policiju da naprave zapisnik i nastavili prema Hrvatskoj - dodao je Zlatko Mesić iz Đakova.

Idi na 24sata

Komentari 264

  • KnezDomagoj 14.07.2016.

    Srpska posla

  • 14.07.2016.

    Sta drugo ocekivati od srba fuj

  • d-82 13.07.2016.

    To nisu bili navijaci dinama,nego par mamicevih tetkica....

Komentiraj...
Vidi sve komentare