To je to što me zanima!

Kamere su uhvatile helikopter koji se trenutak kasnije srušio

Još nema potvrde ima li preživjelih u stravičnom padu helikoptera u kojem je bio vlasnik Leicestera Vichai Srivaddhanaprabha. Svjedoci kažu da mu se nekoliko sekundi nakon polijetanja ugasio motor
Vidi originalni članak

Dok su gosti emisije subotnjeg sportskog programa BT Sporta pričali u studiju Leicestera nakon utakmice protiv West Hama, helikopter s vlasnikom Leicester Cityja Vichaijem Srivaddhanaprabhom (61) polijetao je s centra igrališta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kamere su uhvatile trenutak u kojem helikopter polijeće s centra, a koju sekundu kasnije srušio se na parkiralište u blizini stadiona i zapalio se.

POGLEDAJTE VIDEO

Svjedoci nesreće kažu kako je malo nedostajalo da helikopter padne na stadion na kojem je u to vrijeme još bilo ljudi, zaposlenika kluba, članova stožera i redara.

Nakon što se helikopter srušio, iz kluba su istrčali članovi stožera prve momčadi. Bili su u suzama. Na recepciji na ulazu u stadion vladala je tišina koju su prekidale sirene s vozila vatrogasaca, hitne i policije. 

Na King Power stadionu u Leicesteru slijetanje i polijetanje helikoptera s centra bila je uobičajena pojava.

Tako je Vichai Srivaddhanaprabha (61), milijarder s Tajlanda koji je kupio klub 2010. godine dolazio i odlazio s domaćih utakmica. Kompanija King Power čiji je Vichai Srivaddhanaprabha bio vlasnik, potvrdila je da je on bio u helikopteru te da će uskoro objaviti priopćenje. Prema nepotvrđenim informacijama, u helikopteru je bilo najmanje troje ljudi, a Vichai Srivaddhanaprabha bio je jedini član obitelji na kobnom letu.

Peter Shilton (69), legendarni golman Leciester Cityja, bio je sa suprugom Stephanie na utakmici protiv West Hama i vidio je kako helikopter pada na parkiralište.

- Izlazili smo sa stadiona i helikopter je pao točno ispred nas. Bilo je stravično. Ne znamo što se dogodilo, nadamo se da su svi OK - rekla je Stephanie Shilton.

Engleski mediji pišu kako je teško da je netko preživio ovu nesreću.

Još se čeka službeno priopćenje policije.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Satna 28.10.2018.

    Namjesteno a novinari ce prenit sta budu morali ko uvjek

  • Mario Magdić 28.10.2018.

    Dobro jeste vi tulavi ili sto ovaj turira na centru i nista a vi kazete poletio?

  • bajumbadum 28.10.2018.

    A za tog me baš zaboli.....Sirotinja, pa se preseravao.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare