To je to što me zanima!

Kanadski navijači za poraz od Belgije krive repera Drakea...

Nakon pobjede nad Panamom 4-1, kojom se Kanada plasirala na prvi SP nakon 36 godina, navijači su preklinjali spomenutog repera da se drži dalje od reprezentacije. Nije ih poslušao...
Vidi originalni članak

Kanada je postala prva momčad koja je na utakmici SP-a imala barem 20 udaraca na gol i penal, a nije zabila. Belgija je pobijedila Kanadu 1-0.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatski navijači u Dohi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Veliki je dio kanadskih navijača odgovornost za takvu nesreću svalio na repera Drakea, odnosno 'Drakeovo prokletstvo', prema kojemu momčadi čije dresove nosi imaju tendenciju gubiti.

Nakon pobjede nad Panamom 4-1, kojom se Kanada plasirala na prvi SP nakon 36 godina, navijači su preklinjali repera da se drži dalje od reprezentacije.

Drake ih nije poslušao. Reper se prije početka prvenstva slikao s Bayernovom zvijezdom Alphonsom Daviesom. Davies je propustio realizirati  Momčad je na teren izašla uz glazbenu podlogu Drakeovog hita Started From the Bottom.

Drake obožava nogomet, ali i košarku. U NBA ligi navija za Toronto Raptorse, čiji je i ambasador. 

POGLEDAJTE VIDEO Prvi huliganski incident u Katru: Meksikanci su vrijeđali Messija, Argentinci odgovorili šakama WALES - IRAN 0-2 Kakva drama! Iran zabio prvi gol izvan šesnaesterca, pao je i prvi crveni karton na prvenstvu

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Templar1967 25.11.2022.

    Hahahahahaha da kako da ne, sad se na to izvlacite nakon sto ce te izgubit u Nedjelju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare