To je to što me zanima!

Kantrida je skroz poplavljena: Šteta na stadionu tek se zbraja

Čekamo da se voda povuče, pa ćemo procijeniti štetu. Voda se ispumpava i to bi moglo potrajati danima. Kompletan atletski pogon seli se u atletsku dvoranu, javljeno nam je iz AK Kvarner
Vidi originalni članak

Na Facebook stranici Atletskog kluba Kvarner iz Rijeke pojavile su se fotografije natopljene Kantride, bivšeg stadiona nogometnog prvoligaša HNK Rijeke.

POGLEDAJTE VIDEO: Uslijed obilne kiše poplavljen stadion Kantrida

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kompletna Kantrida je pod vodom što se jasno vidi u priloženim fotografijama čime je trenažni proces kluba na njemu obustavljen na određeni vremenski period.

Danas taj stadion koristi spomenuti atletski klub za svoje treninge, dok je članica kluba osvajačica zlatne medalje u Riju, Sara Kolak. 

- Čekamo da se voda povuče, pa ćemo procijeniti štetu. Voda se ispumpava i to bi moglo potrajati danima. Kompletan atletski pogon seli se u atletsku dvoranu - rekli su nam u klubu.


 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • kamen1983 21.11.2016.

    Rijeka je uvik bila kmerska tvrđava

  • alennela 21.11.2016.

    ne kuzim cemu zbrajanje štete ako se ide gradit novi stadion... netko želi masne pare izvući iz ovoga!

  • Frenkyy 21.11.2016.

    Ajde šta se čudite! Pa nije to prvi put! Kantrida je poznata po tome da poplavi za vrijeme obilnih kiša, naročito ako je visoka plima i jugo koje "krca". Jednostavno je na premaloj nadmorskoj visini. To će se riješit kod obnove stadiona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare