To je to što me zanima!

Kanuist Matija Marinić izborio nastup na Olimpijskim igrama

Nastup na Igrama u Tokiju mi je dao dragocjeno iskustvo, a do Igara u Parizu mi predstoji još mnogo rada. Dat ću sve od sebe da se u Hrvatsku vratim s odličjem, rekao je Marinić
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski kanuist u slalomu na divljim vodama, Matija Marinić (32), izborio je nastup na Olimpijskim igrama u Parizu sljedeće godine!

POGLEDAJTE VIDEO:

Marinić je na Svjetskom prvenstvu u britanskom Lee Valleyu zauzeo 17. mjesto u polufinalu, no u poretku je završio kao 10. nacija i tako ispunio olimpijsku normu. Po brzini je bio osmi, no četiri kaznena boda izbacila su ga s mjesta koje vodi u finale.

- Želja je bila prevelika! Istodobno sam se trudio izboriti nastupe u završnici Svjetskog prvenstva te na Olimpijskim igrama. Osjećaji su sada pomiješani. Nesretan sam što mi je izmaklo finale SP-a, no sretan sam što ću ponovo predstavljati Hrvatsku u svojoj disciplini na OI-ju. Nastup na Igrama u Tokiju mi je dao dragocjeno iskustvo, a do Igara u Parizu mi predstoji još mnogo rada. Dat ću sve od sebe da se u Hrvatsku vratim s odličjem - rekao je Marinić.

- Marinić je u odličnoj formi. Godinama je u svjetskom vrhu i voljeli bismo da odličjem na Olimpijskim igrama u Francuskoj okruni svoju sportsku karijeru - rekao je njegov trener Stjepan Perestegi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • DelBoy**** 22.09.2023.

    Bravooo Matija

  • 22.09.2023.

    Bravo bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare