To je to što me zanima!

Ovo je madrac od 55.000 eura na kojem spava Luka Modrić! Košta kao novi Mercedes...

Pomaže bržem oporavku igrača jer smanjuje pritisak na njegove mišiće i kosti, olakšava metabolički oporavak kroz veću udobnost, temperaturu i vlažnost blizu fizioloških vrijednosti, objašnjavaju liječnici učinkovitost luksuznog madraca
Vidi originalni članak

Nekada su nogometaši često znali zaružiti u noćnim klubovima pa u takvom stanju igrati i utakmice, no toga više nema. Sve je podređeno i servirano igračima, a oni 'samo' moraju trenirati, misliti na nogomet i paziti na svoje tijelo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ledene kupke i prevencijske vježbe uoči i nakon treninga dio su svakodnevice, kao i razni preparati koji ubrzavaju oporavak, točno nutricionistički definirana hrana koju smiju pojesti. U današnjem nogometu klubovi i igrači ništa ne prepuštaju slučaju pa je i to razlog zašto karijera nogometaša traje duže nego prije. Kada tome dodate nevjerojatnu predanost, disciplinu i upornost, dobijete odgovor na pitanje zašto Luka Modrić igra na vrhunskoj razini i s 38 godina.

Mnogi kažu kako je san bitan za zdravlje i sretan život, a što se tiče igrača Reala, dobar san na dobrom madracu očito donosi i rezultate! 

Kako piše Marca, nogometaši kraljevskog kluba baš i spavaju kao kraljevi na madracu od 55 tisuća eura. Da, dobro ste pročitali, za isti novac možete si priuštiti Mercedes. Luka Modrić i suigrači u slatke snove urone na madracu Model Majesty koji ima vunenu podstavu, svilu, bambus i tri reda posebnih opruga koje imaju opuštajući efekt kada legnete na madrac. Kao da ležite na oblacima.

- Pomaže bržem oporavku igrača jer smanjuje pritisak na njegove mišiće i kosti, olakšava metabolički oporavak kroz veću udobnost, temperaturu i vlažnost blizu fizioloških vrijednosti - objasnili su španjolski liječnici za Marcu pa nastavili:

- Postiže se stanje gravitacije koje smanjuje točke pritiska i osigurava lakši oporavak poslije fizičkog napora mišića, kostiju, ligamenata, tetiva i krvožilnog sustava. Određeno vrijeme sna između dva natjecanja ključno je za optimizaciju psihofizičkog stanja i smanjenje opasnosti od povreda.

I to je današnji život nogometaša. Sve mora biti podređeno nogometu, ali ta žrtva itekako se isplati u vidu milijuna koji sjedaju na račune.

Idi na 24sata

Komentari 206

  • lily A 24.02.2024.

    To je njemu kao sto mi spavamo od 5 tisuca eura

  • Palmanova 24.02.2024.

    i nije nesto,moj je od 1000 eura

  • sutra_malo_bolje 24.02.2024.

    Kolk kosta wc papir kojim brise guzicu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare