Obavijesti

Sport

Komentari 206

Ovo je madrac od 55.000 eura na kojem spava Luka Modrić! Košta kao novi Mercedes...

Ovo je madrac od 55.000 eura na kojem spava Luka Modrić! Košta kao novi Mercedes...

Pomaže bržem oporavku igrača jer smanjuje pritisak na njegove mišiće i kosti, olakšava metabolički oporavak kroz veću udobnost, temperaturu i vlažnost blizu fizioloških vrijednosti, objašnjavaju liječnici učinkovitost luksuznog madraca

VIDEO

Nekada su nogometaši često znali zaružiti u noćnim klubovima pa u takvom stanju igrati i utakmice, no toga više nema. Sve je podređeno i servirano igračima, a oni 'samo' moraju trenirati, misliti na nogomet i paziti na svoje tijelo.

Pokretanje videa...

modrić s druge strane 00:31

Ledene kupke i prevencijske vježbe uoči i nakon treninga dio su svakodnevice, kao i razni preparati koji ubrzavaju oporavak, točno nutricionistički definirana hrana koju smiju pojesti. U današnjem nogometu klubovi i igrači ništa ne prepuštaju slučaju pa je i to razlog zašto karijera nogometaša traje duže nego prije. Kada tome dodate nevjerojatnu predanost, disciplinu i upornost, dobijete odgovor na pitanje zašto Luka Modrić igra na vrhunskoj razini i s 38 godina.

Mnogi kažu kako je san bitan za zdravlje i sretan život, a što se tiče igrača Reala, dobar san na dobrom madracu očito donosi i rezultate! 

Kako piše Marca, nogometaši kraljevskog kluba baš i spavaju kao kraljevi na madracu od 55 tisuća eura. Da, dobro ste pročitali, za isti novac možete si priuštiti Mercedes. Luka Modrić i suigrači u slatke snove urone na madracu Model Majesty koji ima vunenu podstavu, svilu, bambus i tri reda posebnih opruga koje imaju opuštajući efekt kada legnete na madrac. Kao da ležite na oblacima.

- Pomaže bržem oporavku igrača jer smanjuje pritisak na njegove mišiće i kosti, olakšava metabolički oporavak kroz veću udobnost, temperaturu i vlažnost blizu fizioloških vrijednosti - objasnili su španjolski liječnici za Marcu pa nastavili:

- Postiže se stanje gravitacije koje smanjuje točke pritiska i osigurava lakši oporavak poslije fizičkog napora mišića, kostiju, ligamenata, tetiva i krvožilnog sustava. Određeno vrijeme sna između dva natjecanja ključno je za optimizaciju psihofizičkog stanja i smanjenje opasnosti od povreda.

I to je današnji život nogometaša. Sve mora biti podređeno nogometu, ali ta žrtva itekako se isplati u vidu milijuna koji sjedaju na račune.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 206
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...
REAKCIJE IZ KRANJČE

Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...

Dolaze nam u 'zmajevo gnijezdo', gdje je pao Lille, past će i Dinamo, rekao je Sopić, a Čabraja naglasio: 'Ostaje mi žal, mogli smo ih unakaziti! Inter došao po Čavlinu? Vidjet ćemo...'