To je to što me zanima!

Kao Shaq nekada: Senegalac zakucavanjem uništio tablu

Na Afrobasketu senegalski košarkaš Youssoupha Ndoye svojim je divljačkim zakucavanjem podsjetio na velikog Shaqa nakon što je od siline zakucavanja popucalo staklo na tabli
Vidi originalni članak

Prije 20-ak godina bila je to sasvim normalna pojava, no danas kad je tehnologija izrade košarkaških tabli otišla na znatno višu razinu, razbijeno staklo na utakmicama sve manje gledamo.

Sjećamo se kako ih je legendarni Shaquille O'Neal razbijao kao od šale, čupao cijele konstrukcije iz temelja, dovodio u opasnost sve oko sebe, no na utakmicama koje gledamo posljednjih godina takvo nešto gotovo da je nezamislivo.

Ipak, na Afrobasketu senegalski košarkaš Youssoupha Ndoye svojim je divljačkim zakucavanjem podsjetio na velikog Shaqa. Ndoye je u prvom poluvremenu polufinala protiv Nigerije zakucao toliko snažno da je tabla jednostavno pukla, no na njegovu sreću nije se raspala po glavama igrača.

Senegalu ni to nije pomoglo, Nigerija je slavila 76-71 i tako ušla u finale gdje će igrati protiv Tunisa.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • It's kišing 17.09.2017.

    To su Ameri poklonili Africi stare table...

  • srce_vatreno 16.09.2017.

    Nebi ovo on napravio na novim tablama, kakve su npr. u NBA-u ... Nove ni Shaq nemože razbit jer obruč je pričvršćen bez da dira ili prolazi kroz staklo, a i amortizira daleko bolje obruč kada se vraća gore od ovih izgleda zastarjelih u Africi.

  • MaxPlanck_1 16.09.2017.

    40kg razlike...i kvalitete do jaja...pa ovaj nikad nije niti igrao u NBA...a kamoli 20.g...novinari bi ga mogli uspoređivat ipak s nekim drugim...

Komentiraj...
Vidi sve komentare