To je to što me zanima!

Kao UFC: Nokauti, gušenje i leteća poluga za start MMA lige

Od 10 borbi na otvaranju, čak ih je šest završilo nokautom, a tek je jedna odlučena zahvaljući sucima. Dvaput su borci završili gušenjem, a potez večeri bila je poluga
Vidi originalni članak

Na startu hrvatske MMA lige u Ciboni skupilo se oko 2000 gledatelja, koji su uistinu imali što vidjeti. Borci su za razliku od prošle godine znatno pripremljeniji pa put do naslova neće biti nimalo lak.

Svaki mjesec čeka nas po jedan 'event' pa su tri pobjede nužne do finala na kraju godine. 

Od 10 borbi na otvaranju, čak ih je šest završilo nokautom, a tek je jedna odlučena zahvaljući sucima. Dvaput su borci završavali gušenjem, a apsolutni potez večeri bila je leteća poluga Saše Drobca. Jakob Kosić ga je u velter kategoriji (do 77 kg) opasno namučio, srušio sjajnim udarcem nogom, zatim i napao uz rub kaveza, ali Drobac je pokazao zavidnu BJJ tehniku.

Sljedeći spektakl MMA lige na rasporedu je 2. ožujka.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • posni 11.02.2013.

    ovaj sport se pretvorio u sranje ! previše evenata na amaterskim razinama ! Propada ko i boks i ostali borilacki sportovi ! Izuzevši mirka i fedora nemam koga vise pratit .........k1 je propo ufc jedino valesquez dos santos pa dos santos valesquez comier ne znam šta s njim taj se jos nije dokazo.... overemm i big fut su niza klasa kao i ostali .....ostale kategorije su sranje .....gsp je dosadni proljev ...silva je dosadni proljev.....jones preuzeo ga je greg jackson isto ce bit proljev ..... ostale muhice me ni ne zanimaju .... ostale organizacije su sranje sveukupno sprot je u banani !

  • BaliBeg 11.02.2013.

    MMA liga nije losa al me cudi kako to da mi nemamo nikog u ufc jer kako se ovdje krvare mogli bi bit dobri protivnicima VELSKUEZU,DOS SANTOSU, SILVI i drugima...

  • chelseaMG 10.02.2013.

    kao što se 2.hnl razlikuje od 1.

Komentiraj...
Vidi sve komentare