To je to što me zanima!

Kaos na Velodromeu: Huligan utrčao na teren, krenuo prema Messiju i prekinuo utakmicu

Naime, navijač domaće momčadi utrčao je u teren zbog čega je glavni sudac morao nakratko prekinuti meč. A trebao ga je i odavno prekinuti
Vidi originalni članak

PSG i Marseille odigrali su bez golova (0-0) na Velodromeu, a utakmicu su obilježili učestali incidenti domaćih huligana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PSG je zabio već u 14. minuti, ali je gol poništen zbog ranijeg zaleđa Neymara, kao i gol Milika na drugoj strani, sedam minuta kasnije.

NAHVALIO ARGENTINCA Mbappe: Messi je najbolji i ako je penal, on ga puca. Kraj priče

Od 57. minute domaća je momčad igrala s igračem više budući da je Achraf Hakimi dobio izravni crveni karton nakon što je srušio napadača Marseillea koji je u tom trenutku bio najbliže golu Navasa. 

Nije to bila najbolja utakmica Parižana koji nisu uspjeli stvoriti previše šansi pred golom Lopeza, a jednu im je u 73. minuti prekinuo navijač Marseillea!  Naime, huligan je utrčao u teren zbog čega je glavni sudac morao nakratko prekinuti meč. A trebao ga je i odavno prekinuti. Domaći su huligani prilikom svakog kornera raznim predmetima gađali PSG-ove nogometaše. Postavili su i pokretnu mrežu, kasnije su doveli i štitove, ali navijači Marseillea danas pod svaku cijenu nisu htjeli da njihova momčad izgubi. Zaštitarska služba je zakazala, Marseille može očekivati ogromnu kaznu od nogometnog saveza Francuske.

PSG-u je ovo bio prvi remi u 11 kola, imaju i jedan poraz te su i dalje vodeći s 28 bodova, dok je Marseille četvrti na tablici s 18 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • CastingCrouch 25.10.2021.

    tak su.mene jucer drzali na lokalnoj ligi kad je nas skoro nogu zlomil protivniku, skoro sam zadavil protivnika

  • radijator@ 25.10.2021.

    Ovo je bilo mučki, pokvareno. Zaustavljen je napad u kojem je 80% realno očekivati pogodak

  • NenadLevar 25.10.2021.

    To nisu navijaci'nego raddikalni islamisti koji mrze katolika Mesija krajnje je vrjeme da se krscanska evropa probudi i vidi dokle je doveo muslimanski rasizam

Komentiraj...
Vidi sve komentare