To je to što me zanima!

Kaos u BiH: Redar kapetana gostiju gađao grickalicama...

U petak je odigrana prva utakmica devetog kola bosanske Premijerlige, a otvaranje kola bilo je 'spektakularno'. Redar je sjemenkama gađao gostujućeg igrača, a sudac je zbog ozljede morao biti zamijenjen
Vidi originalni članak

U petak je odigrana prva utakmica devetog kola bosanske Premijerlige između Slobode i Čelika iz Zenice, a domaći su slavili s 1-0 zahvaljujući golu Vidovića iz penala u 58. minuti. 

Međutim, ta utakmica ostale je ubilježena po sramotnom događaju iz 61. minute kada je gostujuća momčad dobila aut, a njihov kapetan Anel Dedić otišao po loptu kako bi je vratio natrag u igru.

No, tamo je naišao na redara koji mu najprije nije htio dobaciti loptu, a onda ga je, kada je Dedić sam otišao po nju, počeo gađati sjemenkama.

Kapetan Čelika nasrnuo je na redara te ga napao verbalno, ali situacija se ubrzo smirila te se igra nastavila, a glavni sudac usmeno je opomenuo Dedića.

Pogledajte OVDJE video kako redar gađa igrača grickalicama

- Ovo što se može vidjeti kod nas, toga nema nigdje - rekao je komentator tijekom prijenosa.

Osim tog sramotnog ispada redara, utakmicu je obilježio još jedan zanimljiv detalj. Naime, glavni sudac utakmice Admir Šehović se sudario s jednim igračem nakon čega se srušio na travnjak.

, Prilikom tog padaŠehović je ozlijedio ruku te nije mogao nastaviti sa suđenjem utakmice, a njega je zamijenio četvrti sudac Adis Mulahasanović.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • tin2 16.09.2018.

    Kako mislite bosanska liga? Jel postoji drzava bosna? Samo se tako zove jel??

  • bihcop 16.09.2018.

    Ma dobro je dok redar udara. Ja sam bio kad su se potukli policajac i trener samo nigdi nije objavljeno.

  • Fukara_1 15.09.2018.

    Na videu se vidi da igrac pokazuje rukom da mu redar vrati loptu,a ovaj nece! A gadjao ga je grickalicama jer mu je sigurno ovaj igrac nesto opsovao! U svakom slucaju seljakluk i jednog i drugog!

Komentiraj...
Vidi sve komentare