To je to što me zanima!

Kaos u Chelseaju: Anelka se posvađao sa Scolarijem

Nakon niza loših rezultata nitko u Chelseaju nije zadovoljan. Trener Scolari ne vjeruje igračima, Uprava treneru, a igrači se u svlačionici bune...
Vidi originalni članak

Posljednji uvjerljivi poraz od Manchester Uniteda donio je veliki nemir u Chelsea. Prvi koji se glasnije pobunio protiv Scolarijeva rada je prvi strijelac lige Nicolas Anelka. Francuski napadač bjesnio je tijekom jednog treninga ovaj tjedan na Brazilca jer ga je u posljednje tri utakmice ostavio na klupi za pričuve. Tako je bilo i na utakmici s Unitedom. Prema izvorima bliskim klubu, Scolari je rekao Anelki da će protiv "crvenih vragova" početi utakmicu samo ako pristane igrati na lijevoj strani iza napadača. No strijelac 14 golova ove sezone u Premiershipu pristaje igrati samo u vrhu napada.
- Ništa nije kako treba u ovome trenutku i odjednom se postavljaju brojna pitanja oko stručnosti i Scolarijevu načinu vođenja momčadi - kaže Sunov izvor blizak klubu.
Uprava podržava trenera, no i oni polako gube strpljenje kao i igrači. Glavna zamjerka igrača upućena treneru je vezana uz način treniranja. Prema iskusnijim nogometašima, treninzi "velikog" Phila nisu dovoljno teški za zahtjeve Premiershipa. A i režim kazni koje je uveo Scolari nikako nije po ukusu momčadi. Sve to ne brine previše menadžera.
- Moram razgovarati s igračima, a oni se moraju zapitati možemo li dalje surađivati. Postoje dvije opcije. Ili ću se držati ovih nogometaša, a oni će rasti iz treninga u trening, ili ću dovesti nove igrače - kaže Scolari.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • majmun66 13.01.2009.

    Kakav seronja,pa kako može treneru prigovarat

Komentiraj...
Vidi sve komentare