Obavijesti

Sport

Komentari 1

Kaos u Chelseaju: Anelka se posvađao sa Scolarijem

Kaos u Chelseaju: Anelka se posvađao sa Scolarijem
1

Nakon niza loših rezultata nitko u Chelseaju nije zadovoljan. Trener Scolari ne vjeruje igračima, Uprava treneru, a igrači se u svlačionici bune...

VIDEO

Posljednji uvjerljivi poraz od Manchester Uniteda donio je veliki nemir u Chelsea. Prvi koji se glasnije pobunio protiv Scolarijeva rada je prvi strijelac lige Nicolas Anelka. Francuski napadač bjesnio je tijekom jednog treninga ovaj tjedan na Brazilca jer ga je u posljednje tri utakmice ostavio na klupi za pričuve. Tako je bilo i na utakmici s Unitedom. Prema izvorima bliskim klubu, Scolari je rekao Anelki da će protiv "crvenih vragova" početi utakmicu samo ako pristane igrati na lijevoj strani iza napadača. No strijelac 14 golova ove sezone u Premiershipu pristaje igrati samo u vrhu napada.
- Ništa nije kako treba u ovome trenutku i odjednom se postavljaju brojna pitanja oko stručnosti i Scolarijevu načinu vođenja momčadi - kaže Sunov izvor blizak klubu.
Uprava podržava trenera, no i oni polako gube strpljenje kao i igrači. Glavna zamjerka igrača upućena treneru je vezana uz način treniranja. Prema iskusnijim nogometašima, treninzi "velikog" Phila nisu dovoljno teški za zahtjeve Premiershipa. A i režim kazni koje je uveo Scolari nikako nije po ukusu momčadi. Sve to ne brine previše menadžera.
- Moram razgovarati s igračima, a oni se moraju zapitati možemo li dalje surađivati. Postoje dvije opcije. Ili ću se držati ovih nogometaša, a oni će rasti iz treninga u trening, ili ću dovesti nove igrače - kaže Scolari.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem
Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu
ZLATNA BARBARA

Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu

Plus+ "Za pet godina se nadam da će moja sportska karijera biti gotova. Jer planiram još jedan olimpijski ciklus do Pariza. Mogla bih ja po svojim godinama još jedan, ali..", rekla je Barbara