To je to što me zanima!

Kaos u Francuskoj: Čudni penal i tučnjava, 4 crvena kartona...

Ajaccio je poveo u 17. minuti golom Gimberta, da bi Mateta u 36. izjednačio na 1-1. Zatišje je trajalo do 108., kada je sudac Frank Schneider dosudio penal zbog prekršaja nad - njim...
Vidi originalni članak

Francuski klub AC Ajaccio ostaje u igri za plasman u prvu francusku ligu. Drugoligaš je u nedjelju bio bolji u izvođenju penala od Le Havrea, nakon što je turbulentnih 120 minuta završilo 2-2. 

Ajaccio je poveo u 17. minuti golom Gimberta, da bi Mateta u 36. izjednačio na 1-1. Zatišje je trajalo do 108., kada je sudac Frank Schneider dosudio penal zbog prekršaja nad - njim. Naime, nakon što su gosti propustili priliku, domaći igrač Mathieu Coutadeur unio se sucu u lice, a zatim ga i odgurnuo. 

Sudac je odmah isključio Coutadeura i pokazao na bijelu točku, a Mateta je doveo goste u vodstvo. Nakon toga je izbila tučnjava - Mateta je provocirao navijače, a Ajacciov igrač Santini udario ga je u lice. Na kraju je Schneider morao podijeliti još tri crvena kartona, uključujući i dva objema spomenutim akterima. 

Penal je legitimno dosuđen jer, prema pravilima,  svaki fizički napad na službenu osobu kažnjava se crvenim kartonom i izravnim slobodnim udarcem za protivničku momčad. Kako se napad dogodio u šesnaestercu domaćina, dosuđen je penal za goste. 

U 125. minuti Camera je zabio za domaćine i poravnao na 2-2. Ajaccio je bio bolji nakon penala i s 5-3 izborio dvoboj protiv Toulousea za plasman u Ligue 1. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mislav622 22.05.2018.

    Ma kakav santini...jadan nebio...valjda sainati....🤣🤣🤣

  • zigzag_2 21.05.2018.

    Zakuhali crnci

  • dottie 21.05.2018.

    Kakav gol prime u 125 minuti..nevjerojatno isto kao Hrvatska od Turske sa 16 u čošu

Komentiraj...
Vidi sve komentare