To je to što me zanima!

Tučnjava na derbiju Marseillea i PSG-a: Neymar udario igrača šakom, čak pet crvenih u minuti

Prvo se Paredes zaledio na sunarodnjaka Benedetta, a to se potom pretvorilo u sveopću tučnjavu pa je sudac isključivao sve pred sobom. Ukupno je 19 puta vadio kartone! Ali ne i našem Ćaleti Caru...
Vidi originalni članak

U trećem kolu francuskog prvenstva Marseille je protiv PSG-a slavio 1-0 te iznenadio Parižane u gostima.

Ipak, usprkos tomu što je priličan pothvat dobiti PSG u gostima, ta utakmica nikako neće biti zapamćena po rezultatu. Nego po nesvakidašnjem kaosu koji je nastao u samoj završnici!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bila je to rovovska bitka od utakmice, a sudac Jeremy Brisard nije mogao smiriti nevjerojatnu situaciju koja se dogodila na kraju, i to pred gledateljima, kojih je bilo pet tisuća.

Nije kaznio Di Marijino pljuvanje i propustio je Neymaru dati drugi žuti karton u samoj završnici utakmice, netom prije tučnjave, a onda se nastavilo koškanje. Prvo se Paredes zaledio na sunarodnjaka Benedetta, a to se potom pretvorilo u sveopću tučnjavu pa je sudac redom isključivao Paredesa, Benedetta, Kurzawu, Amavija, a naposljetku i Neymara, koji je šakom udario protivnika u zatiljak!

Najbolje od svega? Tučnjava se nastavila, a Neymar i Benedetto su u tunelu razmijenili dresove nakon prve pobjede Marseillea na Parku prinčeva u zadnjih deset godina.

Na utakmici je bilo i čak 14 žutih kartona, a igrao je i naš Duje Ćaleta-Car. Igrao je cijelu utakmicu, a jedan je od onih igrača koji nisu zaradili karton.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • branec789 14.09.2020.

    Razmažen, nikakvo čudo, dobro se i nosio s tolikom lovom i pratečom slavom❌

  • Mergi 14.09.2020.

    Napišete naslov, tučnjava i pet crvenih i onda video Neymar trči između čučnjeva na treningu. Treba li što komentirat dalje. Ovo je dno gospodo

  • 14.09.2020.

    Nikad nece biti do kraja cijenjen jer je placipic.a i padavicar, htio bi zlatnu loptu a ponasanje mu nula, vise je cirkusant nego nogometas, ee da mu je jos gattuso ili keane u kopackama jaooo da ga malo preodgoje

Komentiraj...
Vidi sve komentare