To je to što me zanima!

Kaos u KK Zadar: Počele su im pripreme, a igrači su ostali bez smještaja zbog - puno turista!

S obzirom na veliki broj turista u Zadru došlo je do problema oko smještaja kojega smo predvidjeli za igrače. Odlučili smo da ćemo ovaj tjedan raditi individualno, rekao je glasnogovornik Zadra
Vidi originalni članak

Pripreme KK Zadar tek su počele, a Zadrani već imaju problema, i to prilično velikih. Nakon prozivke i prvog treninga koji se održao u ponedjeljak ujutro na Višnjiku, svi igrači koji nemaju smještaj u Zadru vratili su se svojim kućama.

Igrači nisu smjeli komentirati situaciju, a u Zadar će se vratiti kad im smještaj bude osiguran.

- S obzirom na veliki broj turista u Zadru došlo je do problema oko smještaja kojega smo predvidjeli za igrače. Odlučili smo da ćemo ovaj tjedan raditi individualno po planu kondicijskog trenera Marija Mandira. Pitanje smještaja bit će riješeno u što kraćem vremenu - rekao je Josip Begonja, glasnogovornik KK Zadra, prenosi basketball.hr.

Zadrani će tako prvi tjedan priprema izgledno proći bez Martina Junakovića, Uroša Lukovića, Aleksandra Bursaća, Domagoja Vukovića, Darija Drežnjaka i Antonija Jordana.

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Blaž Bahat 10.08.2021.

    Zadrani nisu uspjeli naći smještaj u Zadru za par igrača? Znači max 10 soba, hahahahaha. Koji nesposobnjakovići u tom klubu, prvo zato kaj se smještaj ne traži početkom 8., a drugo kaj su se mogli snać samo tako dok se ne oslobode mjesta u hotelima. Evo ja bi im smjestio 5 km od Zadra barem trojicu u svojoj hiži.

  • mihic82 09.08.2021.

    Ono kada zalite likove koji imaupo 50 000 eura pa navise ponsezoni, a nema takvih tekstova o studentima koji usred ispitnih rokova 1.7 lete iz stanova...

  • pijavicaa 09.08.2021.

    Lova vise ne kaplje nego curi .Zao mi ovih sta prizeljkuju bankrot već 20 i kusur godina .

Komentiraj...
Vidi sve komentare