To je to što me zanima!

Kaos u Makarskoj: Igrač Zmaja potezao protivničkog za vrat, a fizio bocom pogodio suparnika

Igrač Sloge Mravince Toni Katić išao je sam na golmana, ali u posljednji trenutak zaustavio ga je nogometaš Zmaja Marin Božić potezanjem za dres. Pune ruke posla imat će disciplinski sudac
Vidi originalni članak

Sloga Mravince bila je blizu pobjede u Makarskoj protiv Zmaja u okršaju 3. HNL - Jug, ali završilo je neodlučeno (1-1) nakon nesvakidašnjeg poteza domaćeg igrača.

Igrač Sloge Toni Katić išao je sam na protivničkog golmana, ali Marin Božić zaustavio ga je kao posljednji igrač. Koristio je pritom ruku kao oružje, potezao protivnika za dres u predjelu vrata i vukao ga, stoji u službenom zapisniku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Katić mu nije ostao dužan, odgurnuo ga je i dobio drugi žuti karton svega nekoliko minuta nakon prvoga žutog zbog preoštrog starta.

Nije tu bio kraj problemima podno Biokova jer se u gužvu uključio fizioterapeut Sloge Jadran Roguljić. Bezuspješno je, stoji u zapisniku, pokušao udariti nekoliko igrača Zmaja, a na koncu je plastičnom bocom pogodio protivničkog trenera Vika Lalića. Ipak, na snimci se vidi da nije pogodio njega, nego Božića.

Puno će posla nakon svega sasvim sigurno imati i disciplinski sudac.

Sloga je ovim remijem ostala dva boda iza vodećeg dvojca, Jadrana iz Ploča i Hrvatskog Viteza iz Posedarja, a Zmaj je na 15. poziciji.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • škorpion1980 24.10.2021.

    To su čari nižih liga

  • Tko sere4 24.10.2021.

    Samo nek je nereda 😜😍

  • Palmanova 24.10.2021.

    jel ono Livaja u zutocrnom dresu AEK-a?opet se bije

Komentiraj...
Vidi sve komentare