To je to što me zanima!

Kaos u Medulinu: Igrač 'lokosa' dobio udarac u lice, Austrijanci su htjeli otići nakon tučnjave

Lokomotiva je pobijedila austrijskog drugoligaša Kapfenberg. Momčad Silvija Čabraje srušila je suparnika u susretu koji je bio sve samo ne prijateljski
Vidi originalni članak

NK Lokomotiva je prošlogodišnji osvajač Arena Cupa. Na dobrom je putu da ponovi uspjeh, a za finale će igrati protiv Slaven Belupa. Susret 'biti ili ne biti' za obje momčadi. Tko pobjedi ide dalje kao prvi u skupini, a ako susret završi remijem - u borbu za finale idu 'farmaceuti', a za broncu 'lokosi'.

I sve to nakon današnjeg prijateljskog susreta kojeg je Lokomotiva odigrala protiv austrijskog drugoligaša Kapfenberga i pobijedila 3-2. Momčad Silvija Čabraje srušila je austrijskog suparnika u susretu koji je bio sve samo ne prijateljski.

Tučnjava na prijateljskoj utakmici

U zapisniku dvoboja posebno je istaknuta 33. minuta kad je nastao kaos. Sukobili su se Bjelokošćanin Olivier N’Zi i Crnogorac Vladan Bubanja te su na teren utrčali rezervni igrači i predstavnici obje momčadi. Gosti iz Austrije potom su htjeli napustiti poprište odigravanja dvoboja i ranije ga okončati, ali su nakon smirivanja strasti uz uvjeravanje organizatora turnira da to ne učine, ipak odustali od namjere. Prekid je trajao oko deset minuta, N’Zi je dobio crveni karton zbog “udaranja suparničkog igrača u predjelu lica” i Lokomotiva je do kraja dvoboja igrala s igračem više, piše SN.

Zabijali Marić, Canjuga i Krivak

Inače, Lokomotiva je povela golom Marića u 15. minuti. Austrijanci su izjednačili u 35., no Ivan Canjuga (18) zabio je svoj drugi gol na turniru, a pola sata kasnije Fabijan Krivak bio je precizan s bijele točke. Austrijski drugoligaš do kraja susreta smanjio je prednost hrvatskog prvoligaša na 3-2.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • crna riba 14.01.2024.

    Divljaštvo kazniti sa doživotnom zabranom igranja !

  • EUROPROMATRAČ 14.01.2024.

    Društvo je opasno nagriženo nasiljem,ovakve ispade "sportaša" treba kazniti s izbacivanjem iz sporta, a ne samo iz utakmice. Pa čemu i kome će oni biti uzor?! Totalni debakl i društva i pravosuđa u Lijepoj našoj, a nažalost i u "sportu"

  • listovača 14.01.2024.

    Pripreme za predstojeće prvenstvo i moraju biti cjelovite.

Komentiraj...
Vidi sve komentare