To je to što me zanima!

Kaos u Sportingu: Predsjednik je suspendirao 19 nogometaša!

Razmaženi klinci otišli su predaleko, nemam strpljenja za one koji smatraju da su iznad kluba i kritika. Glupani, stoji u poruci predsjednika portugalskog velikana Bruno de Carvalho
Vidi originalni članak

Prava drama odvijala se u petak u Sportingu, dan nakon poraza 2-0 od Atlético Madrida na Wandi Metropolitano u četvrtfinalu Europske lige.

Snažne kritike igračima na Facebooku je uputio predsjednik kluba Bruno de Carvalho, a portugalski mediji su u petak prijepodne izvijestili da igrači odbili trenirati sve dok predsjednik ne stane pred njih i objasni im što je svojom porukom želio reći. Navodno ih je podržao i trener Jorge Jesus, a klub nije demantirao ove informacije.

Međutim predsjednik se nije pojavio pred njima pa su igrači sami odlučili istupiti. Prvi je to napravio golman i veteran momčadi Rui Patricio.

"Znojimo se, borimo se i uvijek s ponosom nosimo dres Sportinga. Nismo savršeni i ne vjerujemo u savršene igrače jer uvijek želimo biti još bolji. Ne postoje savršene momčadi ni savršeni igrači, ali kada stvari ne idu onako kako želimo, znamo preuzeti odgovornost. I kada gubimo i kada pobjeđujemo, mi smo momčad. Mi smo profesionalci, ali i ljudska bića. Nama su integritet i posvećenost sveti."

"Zbog toga se, u ime čitave momčadi, moramo osvrnuti na stup našeg predsjednika nakon jučerašnje utakmice u kojoj smo ostvarili rezultat koji nismo željeli. U ovom trenutku je izostala podrška čovjeka koji bi trebao biti naš vođa, krivnju je javno svalio na igrače u trenutku kada se trebamo držati zajedno. Sve stvari se rješavaju unutar grupe", stoji između ostalog u poruci portugalskog vratara.

Uskoro su mu se priključili i brojni drugi suigrači, a među njima i bivši igrač Rijeke Stefan Ristovski koji je poruku podijelio na svom Instagramu.

Predsjednik se nakon toga ekspresno oglasio i poručio da su svi koji su podijelili spornu poruku - suspendirani! Napravilo je to 19 igrača, redom prvotimaca: Rui Patricio, William Carvalho, Coates, Coentrao, Gelson, Piccini, Acuña, Battaglia, Bryan Ruiz, Bruno Fernandes, Montero, Ristovski, Wendel, Rúben Ribeiro, Doumbia, Bruno César, Podence, Palhinha i Leao.

"Ova razmažena derišta otišla su predaleko, nemam više strpljenja za one koji smatraju da su iznad kluba i iznad kritika. Glupani! Svi igrači koji su podijelili poruku su odmah suspendirani. Dosta mi je razmažene djece koja ne poštuju nikoga, ne poštuju ništa", poručio je predsjednik portugalskog velikana novom porukom na svom zatvorenom Facebook-profilu.

Sporting već u nedjelju u prvenstvu igra s Paçosom de Ferreirom, a u četvrtak ih čeka uzvrat u Europskoj ligi protiv Atlético Madrida. Tko će igrati? Vjerojatno je to prvo što se pitaju i navijači Sportinga.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mestar 07.04.2018.

    Nego sto su nego razmazena derista cast iznimkama ali te prepotentne i umisljene igracke, trenerske i mrnadzerske ce unistit nogomet jer je negledljiv, pun simuliranja i nezalaganja na terenu zato britanci nedaju svakome na otok nego najboljima.

  • Titanicbumtidopeljal 07.04.2018.

    Liga prevara i namještenih rezultata,kako prva tako i druga liga

  • bezobrvenajeziku 07.04.2018.

    On ih plaća moraju nekad i kritiku pretrpiti.. Ako je to do sada prva kritika šta se bune odmah.. Nogomet je kako se kaže okrutan i nije za pič..ili jesi ili nisi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare